Spor Haftası coşkusu GTÜ’de yaşanacak

Spor 25.09.2017 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Spor Haftası coşkusu GTÜ’de yaşanacak

Bölgemizin en önemli eğitim kurumlarından Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ), 23-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Spor Haftası’nda ses getirmeye hazırlanıyor.

Bölgemizin en önemli eğitim kurumlarından Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ), 23-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Spor Haftası’nda ses getirmeye hazırlanıyor. Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra hayata geçirdiği etkinliklerle uluslar arası arenada da adından sıkça söz ettiren Gebze Teknik Üniversitesi, Avrupa Spor Haftası’nda çıtayı yine yüksek tutuyor. 7’DEN 70’E HERKES KATILABİLECEK Spor ve fiziksel aktiviteleri destekleyen Avrupa Spor Haftası’nda, yaş farkı gözetmeden 7’den 70’e herkesin katılabileceği etkinlikle 27-28 Eylül tarihlerinde çeşitli spor organizasyonları ve fiziksel faaliyetler gerçekleştirecek olan Gebze Teknik Üniversitesi, ‘’Fiziksel olarak hazır değilim, yaşım uygun değil gibi bahaneleri kabul etmiyoruz’’ gibi esprili bir dille mesaj yayımlayarak etkinliğe tüm vatandaşları davet etti. GTÜ: 27-28 EYLÜL’DE BULUŞMAK ÜZERE GTÜ’den yapılan açıklamada, ‘’Fiziksel olarak hazır değilim, yaşım uygun değil gibi bahaneleri kabul etmiyoruz. Her yaştan katılımcıya, Üniversitemiz öğrencileri, personelimiz ve misafirlerimize yönelik etkinlik planladık. Zumba, yoga, basketbol, voleybol, bisiklet, koşu, kürek (ergometre) ve diğer birçok faaliyetle GTÜ etkinlik alanında sizi bekliyoruz. Eşofmanlarınız ve spor ayakkabılarınızla 27-28 Eylül’de Gebze Teknik Üniversitesi’nde buluşmak üzere’’denildi.
Bölgemizin en önemli eğitim kurumlarından Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ), 23-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Spor Haftası’nda ses getirmeye hazırlanıyor.

Bölgemizin en önemli eğitim kurumlarından Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ), 23-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Spor Haftası’nda ses getirmeye hazırlanıyor. Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra hayata geçirdiği etkinliklerle uluslar arası arenada da adından sıkça söz ettiren Gebze Teknik Üniversitesi, Avrupa Spor Haftası’nda çıtayı yine yüksek tutuyor.

7’DEN 70’E HERKES KATILABİLECEK

Spor ve fiziksel aktiviteleri destekleyen Avrupa Spor Haftası’nda, yaş farkı gözetmeden 7’den 70’e herkesin katılabileceği etkinlikle 27-28 Eylül tarihlerinde çeşitli spor organizasyonları ve fiziksel faaliyetler gerçekleştirecek olan Gebze Teknik Üniversitesi, ‘’Fiziksel olarak hazır değilim, yaşım uygun değil gibi bahaneleri kabul etmiyoruz’’ gibi esprili bir dille mesaj yayımlayarak etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

GTÜ: 27-28 EYLÜL’DE BULUŞMAK ÜZERE

GTÜ’den yapılan açıklamada, ‘’Fiziksel olarak hazır değilim, yaşım uygun değil gibi bahaneleri kabul etmiyoruz. Her yaştan katılımcıya, Üniversitemiz öğrencileri, personelimiz ve misafirlerimize yönelik etkinlik planladık. Zumba, yoga, basketbol, voleybol, bisiklet, koşu, kürek (ergometre) ve diğer birçok faaliyetle GTÜ etkinlik alanında sizi bekliyoruz. Eşofmanlarınız ve spor ayakkabılarınızla 27-28 Eylül’de Gebze Teknik Üniversitesi’nde buluşmak üzere’’denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.