19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SPORA VE SPORCUYA DESTEK KARABACAK'A ÖDÜL GETİRDİ

Darıca 20.01.2016 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SPORA VE SPORCUYA DESTEK KARABACAK'A ÖDÜL GETİRDİ

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 94. yıl Galası Ödül Töreni, Ankara’da yapılırken Darıca Belediye Bakanı Şükrü Karabacak’ta atletizm sporuna verdiği katkılardan dolayı ödüle layık görüldü.

Hilton Garden Inn’deki törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Eski Devlet Bakanı Yücel Seçkiner, federasyon yetkilileri, camianın önde gelen isimleri, antrenörler, kulüp yöneticileri ve sporcular katılırken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak adına ödülünü Özel Kalem Müdürü Mücahit Vural aldı. Galada, 2015 yılı içinde atletizme emeği geçen, katkı sağlayan ve başarı elde etmiş sporcu, yönetici, antrenör ve basın mensuplarına ödül dağıtıldı.Spor Akademisi mezunu eski bir atlet olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, “Spor, imaj, spor, tanıtım, spor, bir milletin, devletin yeniden dünya sahnesinde yer etmesine vesile olur” diyerek camiaya emek verenleri tebrik etti. Gecenin ev sahibi olan TAF Başkanı Fatih Çintimar ise konuklarına gala gecesine teşrif ettikleri için teşekkür ederken,protokol üyeleri tarafından bu yıl madalya kazanan başarılı sporcu, yönetici ve kulüp temsilcilerine ödülleri verildi. DARICA SON İKİ YILIN AVRUPA ŞAMPİYONU Kendisi de eski bir atlet olan ve milli takımlar düzeyinde antrenörlük kariyeri olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 2012 yılında kurduğu Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü ile atletizm dünyasında ses getirdi.2015 yılını  gençler ve yıldızlarda takım halinde ikinci sırada tamamlayan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde tek hedef, şubat ayında Kastamonu’da yapılacak olan Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası’nda üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza atmak.Daha önce 2014 yılında Portekiz’de ve 2015 yılında İspanya’da  peşpeşe Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü taraflı tarafsız bütün spor otoritelerinin takdirini topladı.
Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 94. yıl Galası Ödül Töreni, Ankara’da yapılırken Darıca Belediye Bakanı Şükrü Karabacak’ta atletizm sporuna verdiği katkılardan dolayı ödüle layık görüldü.

Hilton Garden Inn’deki törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Eski Devlet Bakanı Yücel Seçkiner, federasyon yetkilileri, camianın önde gelen isimleri, antrenörler, kulüp yöneticileri ve sporcular katılırken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak adına ödülünü Özel Kalem Müdürü Mücahit Vural aldı.

Galada, 2015 yılı içinde atletizme emeği geçen, katkı sağlayan ve başarı elde etmiş sporcu, yönetici, antrenör ve basın mensuplarına ödül dağıtıldı.Spor Akademisi mezunu eski bir atlet olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, “Spor, imaj, spor, tanıtım, spor, bir milletin, devletin yeniden dünya sahnesinde yer etmesine vesile olur” diyerek camiaya emek verenleri tebrik etti.

Gecenin ev sahibi olan TAF Başkanı Fatih Çintimar ise konuklarına gala gecesine teşrif ettikleri için teşekkür ederken,protokol üyeleri tarafından bu yıl madalya kazanan başarılı sporcu, yönetici ve kulüp temsilcilerine ödülleri verildi.

DARICA SON İKİ YILIN AVRUPA ŞAMPİYONU

Kendisi de eski bir atlet olan ve milli takımlar düzeyinde antrenörlük kariyeri olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 2012 yılında kurduğu Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü ile atletizm dünyasında ses getirdi.2015 yılını  gençler ve yıldızlarda takım halinde ikinci sırada tamamlayan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde tek hedef, şubat ayında Kastamonu’da yapılacak olan Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası’nda üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza atmak.Daha önce 2014 yılında Portekiz’de ve 2015 yılında İspanya’da  peşpeşe Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü taraflı tarafsız bütün spor otoritelerinin takdirini topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.