19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sporseverler kararı bekliyor

Spor 08.01.2020 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sporseverler kararı bekliyor

Hidropaks Gebze Tayfunspor’un Kartepe’de karşılaştığı Arslanbey Gençlerbirliği maçında yaşadıkları gündemdeki yerini koruyor. Kaleci Sefa be diğer oyunculara yapılan fiziki saldırılar sonrasında yarın disiplin cezalarının açıklanması bekleniyor. Hak edilen cezayı alsınlar Maçta yaşananlara sosyal medyadan tepki gösteren ve sert şekilde eleştiren sporseverler, “KASKF gerekeni yapmalı, kim ne hak ediyorsa bir eksik bir fazla demeden uygulasın, cezalar verilmeli, Tayfunspor’un yediği dayağa sessiz kalınmasın” yorumunu yaptılar. MURAT AYDIN GÖREVE KASKF Başkanı Murat Aydın’ı da göreve davet eden sporseverler, “Murat Aydın senelerdir KASKF Başkanı. Sporu bilen bir Gebzeli. Gebze takımının başına gelenlere sessiz kalmasın. Açıklanacak olan cezaları, adaleti bekliyoruz” şeklinde konuştular.

Hidropaks Gebze Tayfunspor’un Kartepe’de karşılaştığı Arslanbey Gençlerbirliği maçında yaşadıkları gündemdeki yerini koruyor. Kaleci Sefa be diğer oyunculara yapılan fiziki saldırılar sonrasında yarın disiplin cezalarının açıklanması bekleniyor.

Hak edilen cezayı alsınlar

Maçta yaşananlara sosyal medyadan tepki gösteren ve sert şekilde eleştiren sporseverler, “KASKF gerekeni yapmalı, kim ne hak ediyorsa bir eksik bir fazla demeden uygulasın, cezalar verilmeli, Tayfunspor’un yediği dayağa sessiz kalınmasın” yorumunu yaptılar.

MURAT AYDIN GÖREVE

KASKF Başkanı Murat Aydın’ı da göreve davet eden sporseverler, “Murat Aydın senelerdir KASKF Başkanı. Sporu bilen bir Gebzeli. Gebze takımının başına gelenlere sessiz kalmasın. Açıklanacak olan cezaları, adaleti bekliyoruz” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.