19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sporun kalbi Darıca’da atıyor

Spor 04.05.2018 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sporun kalbi Darıca’da atıyor

Sporun kalbi Darıca’da atmaya devam ediyor. Darıca Belediyesi, Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Darıca ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün her yıl ortaklaşa düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Kupası bu yıl da tüm hızıyla sürüyor. Basketbol, voleybol, futsal, kros, masa tenisi ve badminton branşlarında kız ve erkek kategorilerinde devam eden karşılaşmalar nefes keserken, öğrencilerin ortaya koyduğu mücadele alkış topluyor. TATOĞLU: FAİR-PLAY RUHUYLA SÜRÜYOR Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu ve Aslan Çimento Meslek Lisesi’nde devam eden karşılaşmaların centilmenlik ve Fair-Play ruhuyla sürdüğünü dile getiren Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Hikmet Tatoğlu,turnuvada görev yapan öğretmenlere ve mücadele eden öğrenciklere başarılar diledi.

Sporun kalbi Darıca’da atmaya devam ediyor. Darıca Belediyesi, Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Darıca ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün her yıl ortaklaşa düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Kupası bu yıl da tüm hızıyla sürüyor. Basketbol, voleybol, futsal, kros, masa tenisi ve badminton branşlarında kız ve erkek kategorilerinde devam eden karşılaşmalar nefes keserken, öğrencilerin ortaya koyduğu mücadele alkış topluyor.

TATOĞLU: FAİR-PLAY RUHUYLA SÜRÜYOR

Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu ve Aslan Çimento Meslek Lisesi’nde devam eden karşılaşmaların centilmenlik ve Fair-Play ruhuyla sürdüğünü dile getiren Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Hikmet Tatoğlu,turnuvada görev yapan öğretmenlere ve mücadele eden öğrenciklere başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.