Stadın enerjisi bitti Çayırovaspor bitmedi

Spor 05.12.2015 - 21:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Stadın enerjisi bitti Çayırovaspor bitmedi

Süper Amatör Lig B Grubu’nda iki bölge temsilcimiz Çayırovaspor ve Tayfunspor’u karşı karşıya getiren maçta gülen taraf yine yeşil siyahlı takım oldu.Kuştepe Stadı’nda yaşanan elektrik kesintisi sonrası Çayırovaspor gollerine devam etti.

Sezonun ilk yarısında Metin Oktay Stadı’nda 2-0 yenilerek Kuştepe Stadı’na rövanşı almak için gelen Tayfunspor bu kez daha farklı bir şekilde 6-0 mağlup oldu.Çayırovaspor karşılaşmaya adeta gol ile başladı. Maçın henüz dakikaları göstermediği saniyelerde Serhat ile golü bulan Çayırovaspor avantajı yakaldı. Ligin en gülcü futbolcusu İdris ile 2 gol bulan Çayırovaspor 3-0 öne geçerken , Güney’in golü ile ilk yarının skorunu tayin etmiş oldu. ÇAYIROVASPOR’U ELEKTRİK KESİNTİSİ DE DURDURAMADI Karşılaşmanın ikinci yarısında da atak ve üstün futbolunu sürdüren Çayırovaspor rakip alan içinde pozisyon üretmeye dahil oldu. Sağ kanadın başarılı ismi Tayfun Keskinoğlu sakatlık sonrası formda futboluna ve gollerine bu maçta da devam ederek takımının 5.ci golüne imza attı. Karşılaşmada dakikalar 38’i gönderirken bir anda enerji kesintisi yaşandı ve stat karanlığa büründü. Yaklaşık 7 dakika sonra gelen ışıkla beraber Çayırovaspor’da gollerine kaldığı yerden devam etti ve maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Bora maçın skorunu 6-0 olarak tayin etti.
Süper Amatör Lig B Grubu’nda iki bölge temsilcimiz Çayırovaspor ve Tayfunspor’u karşı karşıya getiren maçta gülen taraf yine yeşil siyahlı takım oldu.Kuştepe Stadı’nda yaşanan elektrik kesintisi sonrası Çayırovaspor gollerine devam etti.

Sezonun ilk yarısında Metin Oktay Stadı’nda 2-0 yenilerek Kuştepe Stadı’na rövanşı almak için gelen Tayfunspor bu kez daha farklı bir şekilde 6-0 mağlup oldu.Çayırovaspor karşılaşmaya adeta gol ile başladı. Maçın henüz dakikaları göstermediği saniyelerde Serhat ile golü bulan Çayırovaspor avantajı yakaldı. Ligin en gülcü futbolcusu İdris ile 2 gol bulan Çayırovaspor 3-0 öne geçerken , Güney’in golü ile ilk yarının skorunu tayin etmiş oldu.

ÇAYIROVASPOR’U ELEKTRİK KESİNTİSİ DE DURDURAMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısında da atak ve üstün futbolunu sürdüren Çayırovaspor rakip alan içinde pozisyon üretmeye dahil oldu. Sağ kanadın başarılı ismi Tayfun Keskinoğlu sakatlık sonrası formda futboluna ve gollerine bu maçta da devam ederek takımının 5.ci golüne imza attı. Karşılaşmada dakikalar 38’i gönderirken bir anda enerji kesintisi yaşandı ve stat karanlığa büründü. Yaklaşık 7 dakika sonra gelen ışıkla beraber Çayırovaspor’da gollerine kaldığı yerden devam etti ve maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Bora maçın skorunu 6-0 olarak tayin etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.