19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Stat Büfe’de Gebzespor ziyafeti

Spor 02.08.2017 - 16:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Stat Büfe’de Gebzespor ziyafeti

Stat Büfe’de Gebzespor ziyafeti

Metin Oktay Stadı’nın hemen yanında bulunan Stat Büfe dün akşam Gebzespor’u ağırladı. Yeni konseptiyle özellikle et yemek isteyenlerin uğrak yeri olmaya aday olan Stat Büfe Gebzespor’a ızgara ziyafeti çekerken, futbolcular kendilerine sunulan birbirinden lezzetli etleri afiyetle yediler. Coşkun Aydın ve Sedat Tozar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte teknik ekip ve futbolcular, gördüğü ilgi karşısında moral depoladı.   AKDEMİR BOL KAZANÇLAR DİLEDİ  İdmanlara başladıktan sonra ilk kez farklı bir ortam yemek yiyerek stres atan Gebzespor’da teknik direktör Mehmet Akdemir, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Coşkun Aydın ve Sedat Tozar’a teşekkür etti. Aydın ve Tozar’a bol kazançlar dileyen Akdemir, “Etler lezzetliydi ama bizim için her daim önemli olan güleryüz ve samimiyettir. Samimiyetiniz ve güleryüzünüz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Stat Büfe’de Gebzespor ziyafeti

Metin Oktay Stadı’nın hemen yanında bulunan Stat Büfe dün akşam Gebzespor’u ağırladı. Yeni konseptiyle özellikle et yemek isteyenlerin uğrak yeri olmaya aday olan Stat Büfe Gebzespor’a ızgara ziyafeti çekerken, futbolcular kendilerine sunulan birbirinden lezzetli etleri afiyetle yediler. Coşkun Aydın ve Sedat Tozar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte teknik ekip ve futbolcular, gördüğü ilgi karşısında moral depoladı.  

AKDEMİR BOL KAZANÇLAR DİLEDİ 

İdmanlara başladıktan sonra ilk kez farklı bir ortam yemek yiyerek stres atan Gebzespor’da teknik direktör Mehmet Akdemir, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Coşkun Aydın ve Sedat Tozar’a teşekkür etti. Aydın ve Tozar’a bol kazançlar dileyen Akdemir, “Etler lezzetliydi ama bizim için her daim önemli olan güleryüz ve samimiyettir. Samimiyetiniz ve güleryüzünüz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.