19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Statta olanlar kongrede yoktu!

Spor 17.12.2018 - 15:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Statta olanlar kongrede yoktu!

Gebzespor’da çoğunluğun aranmadığı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nın ikinci oturumunda kongre salonu yine yokları oynadı. Başkanlık için yeni bir adayın çıkmadığı kongreye Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetim kurulu üyelerinin haricinde, MHP Gebze Belediye Başkan adayı Serap Çakır, Gebzespor Onursal Başkanı İlker Çakır ve Eskiçarşı tribün liderlerinden Sedat Tozar katıldı. Dün oynanan Erbaaspor maçında binlerce kişinin tribünleri doldurmasına rağmen kongreye katılan kişi sayısının parmak sayısını geçmemesi bir kez daha hayal kırıklığı yarattı. SIR: GEBZESPOR’U SEVENLER NEREDE? Gebzespor Başkanı Abbas Sır kongreye ilginin neredeyse hiç olmaması sonrasında haklı bir isyanda bulunarak, yalnızlıktan veryansın etti. Sır isyan bayrağı çekerek, ‘’Sosyal medyada, kulislerde, tribünlerde ve bir çok ortamda kulüp ile ilgili naralar atan insanlar neredeler? Gebzespor’u sevenler nerede? Diyecek söz bulamıyorum. Yazık, çok yazık’’ diyerek haklı bir sitemde bulundu. Tüzük gereği göreve devam edecek olan Başkan Sır ve ekibi, iki hafta sonra yeniden bir kongre alacağı öğrenildi.  

Gebzespor’da çoğunluğun aranmadığı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nın ikinci oturumunda kongre salonu yine yokları oynadı. Başkanlık için yeni bir adayın çıkmadığı kongreye Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve yönetim kurulu üyelerinin haricinde, MHP Gebze Belediye Başkan adayı Serap Çakır, Gebzespor Onursal Başkanı İlker Çakır ve Eskiçarşı tribün liderlerinden Sedat Tozar katıldı. Dün oynanan Erbaaspor maçında binlerce kişinin tribünleri doldurmasına rağmen kongreye katılan kişi sayısının parmak sayısını geçmemesi bir kez daha hayal kırıklığı yarattı.

SIR: GEBZESPOR’U SEVENLER NEREDE?

Gebzespor Başkanı Abbas Sır kongreye ilginin neredeyse hiç olmaması sonrasında haklı bir isyanda bulunarak, yalnızlıktan veryansın etti. Sır isyan bayrağı çekerek, ‘’Sosyal medyada, kulislerde, tribünlerde ve bir çok ortamda kulüp ile ilgili naralar atan insanlar neredeler? Gebzespor’u sevenler nerede? Diyecek söz bulamıyorum. Yazık, çok yazık’’ diyerek haklı bir sitemde bulundu. Tüzük gereği göreve devam edecek olan Başkan Sır ve ekibi, iki hafta sonra yeniden bir kongre alacağı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.