STK’lar, Başkan Büyükgöz’e gitti!

Gebze 28.09.2019 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

STK’lar, Başkan Büyükgöz’e gitti!

Gebze Sivil Toplum Örgütleri’nden,  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e gitti. Ziyarette milli bayramların kutlanmasında STK’larında etkin rol almasını istediklerini dile getiren dernek başkanları, ayrıca Muallimköy’deki devlet öğrenci yurdunun durumunu da sordu. Gebze Atatürkçü Düşünce Derneği, Gebze Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Türk Hava Kurumu Başkanları Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret etti. Milli Bayram kutlamaları kapsamında Protokol ve Gebze STK’larının da programa dahil edilmesi ve etkin olmasının talep edildiği görüşme oldukça verimli geçti. Ziyarette Gebze Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şube Başkanı Nurcan Çınar, derneğin desteklediği Muallimköy’deki devlet öğrenci yurdunun durumunu sorarak, konuyla ilgili Başkan Büyükgöz’den bilgi aldı. YURDUMUZ DEPREME DAYANAKLI Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Çınar, Gebze Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak 70 kadar öğrencimizin kaldığı Muallimköy’deki devlet öğrenci yurdunun durumunu sorduk. Başkan Büyükgöz’de, binalarda güçlendirme yapıldığını, depreme karşı dayanıklı olduğunu ve bir sorun olmadığını söyledi.

Gebze Sivil Toplum Örgütleri’nden,  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e gitti. Ziyarette milli bayramların kutlanmasında STK’larında etkin rol almasını istediklerini dile getiren dernek başkanları, ayrıca Muallimköy’deki devlet öğrenci yurdunun durumunu da sordu.

Gebze Atatürkçü Düşünce Derneği, Gebze Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Türk Hava Kurumu Başkanları Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret etti. Milli Bayram kutlamaları kapsamında Protokol ve Gebze STK’larının da programa dahil edilmesi ve etkin olmasının talep edildiği görüşme oldukça verimli geçti. Ziyarette Gebze Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şube Başkanı Nurcan Çınar, derneğin desteklediği Muallimköy’deki devlet öğrenci yurdunun durumunu sorarak, konuyla ilgili Başkan Büyükgöz’den bilgi aldı.

YURDUMUZ DEPREME DAYANAKLI

Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Çınar, Gebze Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak 70 kadar öğrencimizin kaldığı Muallimköy’deki devlet öğrenci yurdunun durumunu sorduk. Başkan Büyükgöz’de, binalarda güçlendirme yapıldığını, depreme karşı dayanıklı olduğunu ve bir sorun olmadığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.