Stres kısırlığı artırdı

16.11.2016 - 15:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Stres kısırlığı artırdı

Son yıllarda doğal yollardan hamile kalamayan çiftlerin sayısı iyice arttı. Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, kötü yaşam koşulları, katkı maddeli ve GDO'lu besinler ile günlük stresin tetiklediği kısırlığın her 5 aileden birinde görülmeye başladığını söyledi. Dr. Kalı, artan evlilik yaşı ve çevresel etkilerin doğurma oranını azaltmada rol oynadığının altını çizdi.

Son yıllarda doğal yollardan hamile kalamayan çiftlerin sayısı iyice arttı. Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, kötü yaşam koşulları, katkı maddeli ve GDO'lu besinler ile günlük in tetiklediği kısırlığın her 5 aileden birinde görülmeye başladığını söyledi. Dr. Kalı, artan evlilik yaşı ve çevresel etkilerin doğurma oranını azaltmada rol oynadığının altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.