“Şu an için tablo olumlu görünmüyor”

Sağlık 02.09.2020 - 13:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Şu an için tablo olumlu görünmüyor”

GEBZE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. İLHAN KADIOĞLU ARTAN VAKALARLA İLGİLİ GAZETEMİZE KONUŞTU

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, artan vakalarla ilgili gazetemize açıklama yaptı. Kadıoğlu, “Tatil dönüşleri etkiledi. Gözlemlerimiz düğünlerin artışta ciddi etkili olduğu yönünde.  Böyle devam ederse yeni tedbirler alınacaktır. Gidişat bunu gösteriyor” şeklinde konuştu. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, “Her zaman söylediğim bir şey var, tatil zaruri bir ihtiyaç değil, gelecek sene de gidilebilir, düğün için gitmek yerine telefonla kutlama yapılır, hatta hediye yollanır. Düğünlerdeki temas etkili oluyor. Maske ve sosyal mesafe kuralı özellikle buralarda ihmal ediliyor, vaka sayıları artıyor. Şu an için artışta en etkili sebepler bunlar. Olumlu bir tablonun olmadığı ortada. Böyle devam ederse yeni tedbirler kapıda gibi görünüyor, vali bey karar mercidir” dedi. BİR HAFTA EVLERDE KALALIM Yine de şehir dışına çıkmamız halinde bir hafta boyunca evde olup dışarı çıkmamamız gerektiğini kaydeden Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu “Oldu ki gitmeye mecbur kaldık, dönünce kendimizi bir hafta eve kapatalım. Salgının en etkili zamanı o bir hafta. Bugünlerde her zamankinden dikkatli olalım. Kabalık yerlerde bulunmamaya özen gösterelim. Maske ve sosyal mesafeyi ihmal etmeden yaşama devam edelim, çok dikkatli olalım” şeklinde konuştu.
GEBZE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. İLHAN KADIOĞLU ARTAN VAKALARLA İLGİLİ GAZETEMİZE KONUŞTU

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, artan vakalarla ilgili gazetemize açıklama yaptı. Kadıoğlu, “Tatil dönüşleri etkiledi. Gözlemlerimiz düğünlerin artışta ciddi etkili olduğu yönünde.  Böyle devam ederse yeni tedbirler alınacaktır. Gidişat bunu gösteriyor” şeklinde konuştu.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, “Her zaman söylediğim bir şey var, tatil zaruri bir ihtiyaç değil, gelecek sene de gidilebilir, düğün için gitmek yerine telefonla kutlama yapılır, hatta hediye yollanır. Düğünlerdeki temas etkili oluyor. Maske ve sosyal mesafe kuralı özellikle buralarda ihmal ediliyor, vaka sayıları artıyor. Şu an için artışta en etkili sebepler bunlar. Olumlu bir tablonun olmadığı ortada. Böyle devam ederse yeni tedbirler kapıda gibi görünüyor, vali bey karar mercidir” dedi.

BİR HAFTA EVLERDE KALALIM

Yine de şehir dışına çıkmamız halinde bir hafta boyunca evde olup dışarı çıkmamamız gerektiğini kaydeden Gebze İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu “Oldu ki gitmeye mecbur kaldık, dönünce kendimizi bir hafta eve kapatalım. Salgının en etkili zamanı o bir hafta. Bugünlerde her zamankinden dikkatli olalım. Kabalık yerlerde bulunmamaya özen gösterelim. Maske ve sosyal mesafeyi ihmal etmeden yaşama devam edelim, çok dikkatli olalım” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.