Subaşı ailesinin acı günü

Darıca 22.04.2016 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Subaşı ailesinin acı günü

Gebze’nin tanınan işadamlarından Yılmaz Subaşı’nın babası İsmail Subaşı (88) yaşam savaşını kaybetti. CUMA NAMAZINDAN SONRA TOPRAĞA VERİLECEK  Uzun süredir Gebze’de özel bir hastanede tedavi gören İsmail Subaşı, Cuma günü Cuma namazına müteakip Gebze Mustafa Paşa Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Gebze Pelitli Köyü şehir mezarlığında defnedilecek. Merhum İsmail Subaşı’nın evlatları Yılmaz, Malik ve Yavuz Subaşı kardeşler taziyeleri Gebze Subaşı Düğün salonunda kabul edecek. Bizde Hedef Gazetesi olarak İsmail Subaşı’na Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. 

Gebze’nin tanınan işadamlarından Yılmaz Subaşı’nın babası İsmail Subaşı (88) yaşam savaşını kaybetti.

CUMA NAMAZINDAN SONRA TOPRAĞA VERİLECEK 

Uzun süredir Gebze’de özel bir hastanede tedavi gören İsmail Subaşı, Cuma günü Cuma namazına müteakip Gebze Mustafa Paşa Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Gebze Pelitli Köyü şehir mezarlığında defnedilecek. Merhum İsmail Subaşı’nın evlatları Yılmaz, Malik ve Yavuz Subaşı kardeşler taziyeleri Gebze Subaşı Düğün salonunda kabul edecek. Bizde Hedef Gazetesi olarak İsmail Subaşı’na Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.