Subaşı, il başkanlığına talip!

Kocaeli 28.05.2019 - 15:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Subaşı, il başkanlığına talip!

CHP’de yaklaşan kongre sürecinde iki başkan adayı ortaya çıktı. Kenan Subaşı CHP İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP yaklaşan kongre süreci öncesi yeni il başkanının kim olacağı merak ediliyor. Mevcut il başkanı Cengiz Sarıbay daha önce konuya ilişkin yaptığı açıklamada aday olmayacağını fakat partisi ihtiyaç duyarsa göreve hazır olduğunu belirtmişti. Kongre sürecinin yaklaşması ile birlikte CHP’de ilk hareketlilik yaşanmaya başladı. Kenan Subaşı CHP İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. CHP kulislerinde bir önceki dönem İzmit İlçe Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Ümit Küçükkaya’nın da il başkanlığını istediği ve bunun için parti içinde çalışmalara başladığı iddia edildi. Konu ile ilgili konuşan önceki dönem İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “Henüz adaylığımı söylemem söz konusu değil, daha çok erken. Daha delegeler belli değil. Ben zaten parti içinde hala aktif siyaset yapıyorum. Her partili doğal olarak il başkanı olmak ister. Tabi zaman ne gösterir bilinmez ama şunu söyleyebilirim ki her şey çok güzel olacak” dedi. KENAN SUBAŞI KİMDİR? 1962 Bitlis Ahlat doğumlu olan Kenan Subaşı, ilk, orta, lise ve Üniversite tahsilini ilimizde yaptı. Subaşı evli 3 çocuk babası. Subaşı son yapılan 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde CHP Bitlis Ovakışla Belediye Başkan adayıydı.
CHP’de yaklaşan kongre sürecinde iki başkan adayı ortaya çıktı. Kenan Subaşı CHP İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP yaklaşan kongre süreci öncesi yeni il başkanının kim olacağı merak ediliyor. Mevcut il başkanı Cengiz Sarıbay daha önce konuya ilişkin yaptığı açıklamada aday olmayacağını fakat partisi ihtiyaç duyarsa göreve hazır olduğunu belirtmişti. Kongre sürecinin yaklaşması ile birlikte CHP’de ilk hareketlilik yaşanmaya başladı. Kenan Subaşı CHP İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. CHP kulislerinde bir önceki dönem İzmit İlçe Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Ümit Küçükkaya’nın da il başkanlığını istediği ve bunun için parti içinde çalışmalara başladığı iddia edildi. Konu ile ilgili konuşan önceki dönem İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “Henüz adaylığımı söylemem söz konusu değil, daha çok erken. Daha delegeler belli değil. Ben zaten parti içinde hala aktif siyaset yapıyorum. Her partili doğal olarak il başkanı olmak ister. Tabi zaman ne gösterir bilinmez ama şunu söyleyebilirim ki her şey çok güzel olacak” dedi.

KENAN SUBAŞI KİMDİR?

1962 Bitlis Ahlat doğumlu olan Kenan Subaşı, ilk, orta, lise ve Üniversite tahsilini ilimizde yaptı. Subaşı evli 3 çocuk babası. Subaşı son yapılan 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde CHP Bitlis Ovakışla Belediye Başkan adayıydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.