Şubat’ta imza Mart’ta ödeme.

Ekonomi 27.01.2017 - 06:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şubat’ta imza Mart’ta ödeme.

Emeklilere promosyon ödemeleri için takvim belli oldu. Şubat’ta imzaların atılması, Mart’ta da ödemelerin başlaması planlanıyor....

Yaklaşık 12 milyon emekli, promosyon ile ek gelire kavuşuyor. Bankaların SGK'nın hazırladığı promosyon protokolüne Şubat'ta imzaları atması, Mart'ta da ödemelerin başlaması planlanıyor. Kamu bankalarıyla promosyon için anlaşma sağlanmıştı. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, 3 yıllık dönem için 'maaşı bin liranın altında olanlara 300 lira, maaşı bin ile 2 bin lira arasında olanlara 375 lira, maaşı 2 bin liranın üzerinde olanlara 450 lira ödeme'ye 'Evet' demişti. Kamu bankaları, önümüzdeki günlerde SGK'nın hazırladığı protokole imza atacak. Özel bankaların da 4.2 milyon emekli maaş müşterisini kaybetmemek için protokolü imzalayıp promosyon dönemini başlatması bekleniyor. Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilerin promosyona Mart'ta kavuşacağını söyledi. Emeklilere 3 yıllık promosyon, bu tarihte peşin olarak ödenecek. Emeklinin, maaşını, promosyon protokolüne imza atmış bir bankadan alması gerekecek..
Emeklilere promosyon ödemeleri için takvim belli oldu. Şubat’ta imzaların atılması, Mart’ta da ödemelerin başlaması planlanıyor....

Yaklaşık 12 milyon  ile ek gelire kavuşuyor. Bankaların SGK'nın hazırladığı promosyon protokolüne Şubat'ta imzaları atması, Mart'ta da ödemelerin başlaması planlanıyor. Kamu bankalarıyla promosyon için anlaşma sağlanmıştı. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, 3 yıllık dönem için 'maaşı bin liranın altında olanlara 300 lira, maaşı bin ile 2 bin lira arasında olanlara 375 lira, maaşı 2 bin liranın üzerinde olanlara 450 lira ödeme'ye 'Evet' demişti. Kamu bankaları, önümüzdeki günlerde SGK'nın hazırladığı protokole imza atacak. Özel bankaların da 4.2 milyon emekli maaş müşterisini kaybetmemek için protokolü imzalayıp promosyon dönemini başlatması bekleniyor. Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilerin promosyona Mart'ta kavuşacağını söyledi. Emeklilere 3 yıllık promosyon, bu tarihte peşin olarak ödenecek. Emeklinin, maaşını, promosyon protokolüne imza atmış bir bankadan alması gerekecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.