Süha Küçüközler Turnuvası'nda kupalar sahiplerini buldu!

Spor 25.06.2019 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Süha Küçüközler Turnuvası'nda kupalar sahiplerini buldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Süha Küçüközler Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu

Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu tarafından düzenlenen ve kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Kocaeli VHGD Başkanı ve VHGF Yönetim Kurulu Üyesi Süha Küçüközler’in anısına gerçekleştirilen Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernekleri Voleybol Turnuvası, oynanan karşılaşmaların ardından sona erdi. SÜHA KÜÇÜKÖZLER TURNUVASI İLE ANILDI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde 21-23 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenen Süha Küçüközler Turnuvası’nda 1. Tekirdağ VHGD, 2. Ankara VHGD, 3. Adana VHGD ve 4. İstanbul VHGD oldu. Süha Küçüközler Turnuvası’nı ikinci olarak tamamlayan Ankara VHGD takımına kupa ve madalyalarını TVF MHGK Başkanı Aziz Yener, şampiyon olarak tamamlayan Tekirdağ VHGD takımına ise; kupa ve madalyalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu takdim etti. Kupa ve madalyanın törenin ardından her iki takım oyuncuları birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Süha Küçüközler Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu

Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu tarafından düzenlenen ve kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Kocaeli VHGD Başkanı ve VHGF Yönetim Kurulu Üyesi Süha Küçüközler’in anısına gerçekleştirilen Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernekleri Voleybol Turnuvası, oynanan karşılaşmaların ardından sona erdi.

SÜHA KÜÇÜKÖZLER TURNUVASI İLE ANILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde 21-23 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenen Süha Küçüközler Turnuvası’nda 1. Tekirdağ VHGD2. Ankara VHGD3. Adana VHGD ve 4. İstanbul VHGD oldu. Süha Küçüközler Turnuvası’nı ikinci olarak tamamlayan Ankara VHGD takımına kupa ve madalyalarını TVF MHGK Başkanı Aziz Yener, şampiyon olarak tamamlayan Tekirdağ VHGD takımına ise; kupa ve madalyalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu takdim etti. Kupa ve madalyanın törenin ardından her iki takım oyuncuları birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.