Şükür’den hayırlı olsun ziyareti

27.05.2020 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şükür’den hayırlı olsun ziyareti

İlimizin tanınan dağcı ve tarihçilerinden Rıdvan Şükür, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Aynı zamanda Yıldırım ile asker arkadaşı olduğu öğrenilen Şükür, ziyarette yaptığı konuşmada, uzun yıllara dayanan dostluklarını devam ettirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. “NİHAT BEY KENDİSİNİ KANITLAMIŞ BİR İSİM” Medya sektörüne hızlı bir giriş yapan Başkan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Şükür, “Nihat Bey ile uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Kendisinin medya sektörüne giriş yaptığı haberini aldığımda büyük mutluluk duydum. Siyaset, spor ve sivil toplum kuruluşlarında isminden başarıyla söz ettiren Nihat Bey’in, medya sektöründe de başarılara imza atacağına inancım tam. Kendisine bir kez daha hayırlı olsun diyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. ŞÜKÜR KİTABINI HEDİYE ETTİ  Öte yandan Rıdvan Şükür kendisinin yazdığı Çayırova Teknik Bahçıvanlık Okulu isimli kitabını Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeniz Abbas Sır’a hediye etti. 1943-1985 yılları arasında eğitim-öğretim hayatında var olan okul ile ilgili ilgi çekici tarihi bilgileri kaleme alan Şükür, kapanan bir okulu yeniden hatırlatmak amacıyla kitabını yazdığını söyledi. Yıldırım ve Sır da, Şükür’e ziyaretinden ve hediyesinden dolayı teşekkür etti.

İlimizin tanınan dağcı ve tarihçilerinden Rıdvan Şükür, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Aynı zamanda Yıldırım ile asker arkadaşı olduğu öğrenilen Şükür, ziyarette yaptığı konuşmada, uzun yıllara dayanan dostluklarını devam ettirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

“NİHAT BEY KENDİSİNİ KANITLAMIŞ BİR İSİM”

Medya sektörüne hızlı bir giriş yapan Başkan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Şükür, “Nihat Bey ile uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Kendisinin medya sektörüne giriş yaptığı haberini aldığımda büyük mutluluk duydum. Siyaset, spor ve sivil toplum kuruluşlarında isminden başarıyla söz ettiren Nihat Bey’in, medya sektöründe de başarılara imza atacağına inancım tam. Kendisine bir kez daha hayırlı olsun diyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ŞÜKÜR KİTABINI HEDİYE ETTİ

 Öte yandan Rıdvan Şükür kendisinin yazdığı Çayırova Teknik Bahçıvanlık Okulu isimli kitabını Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeniz Abbas Sır’a hediye etti. 1943-1985 yılları arasında eğitim-öğretim hayatında var olan okul ile ilgili ilgi çekici tarihi bilgileri kaleme alan Şükür, kapanan bir okulu yeniden hatırlatmak amacıyla kitabını yazdığını söyledi. Yıldırım ve Sır da, Şükür’e ziyaretinden ve hediyesinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.