Şükürler olsun! 1-0

Spor 16.12.2018 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şükürler olsun! 1-0

COŞKUN YILMAZ 7 MAÇ SONRA SAHNEYE ÇIKARAK 90+3’TE DARICA’YI ZAFERE TAŞIDI

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, sahasında konuk ettiği Tarsus İ.Y takımını Coşkun Yılmaz’ın 90+3’te attığı nefis kafa golüyle 1-0 yenerek, ‘Biz bitti demeden bitmez’ dedirtti. Çok önemli bir galibiyete imza atan Müjdat Yalman’ın öğrencileri, ligin ilk yarısını 20 puanla tamamladı. 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Ercüment, Aytaç, Bünyamin ve Mehmet gibi önemli oyuncularından yoksun çıktığı maçta ilk yarının son haftasında evinde ağırladığı grubun formda ekibi Tarsus İ.Y takımını 1-0 yenerek hayati bir galibiyete imza attı. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında temponun oldukça düşük olduğu gözlenirken, etkili ataklarına rağmen final paslarında isabet sağlayamayan sarı yeşilli temsilcimiz net pozisyonlar yakalamakta zorluk geçti. ASİST ADEM’DEN GOL COŞKUN’DAN Mücadelenin ikinci yarısında her iki takım da galibiyet için mücadele ederken, maç iki tarafa da adeta gitti, geldi. Karşılaşmanın son 10 dakikasında oyunu rakip yarı sahaya yıkan Müjdat Yalman’ın öğrencileri, aradığı gole uzatma dakikalarında ulaştı. 88.dakikada oyuna giren Adem Aydın’ın nefis ortasına çok iyi yükselerek düzgün bir kafa vuruşu yapan tecrübeli golcü Coşkun Yılmaz 90+3’te topu filelerle buluşturarak takımını zafere taşıyan golü kaydetti. Darıca G.B bu kritik galibiyet ile birlikte ilk yarıyı 20 puanda kapattı.
COŞKUN YILMAZ 7 MAÇ SONRA SAHNEYE ÇIKARAK 90+3’TE DARICA’YI ZAFERE TAŞIDI

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, sahasında konuk ettiği Tarsus İ.Y takımını Coşkun Yılmaz’ın 90+3’te attığı nefis kafa golüyle 1-0 yenerek, ‘Biz bitti demeden bitmez’ dedirtti. Çok önemli bir galibiyete imza atan Müjdat Yalman’ın öğrencileri, ligin ilk yarısını 20 puanla tamamladı.

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Ercüment, Aytaç, Bünyamin ve Mehmet gibi önemli oyuncularından yoksun çıktığı maçta ilk yarının son haftasında evinde ağırladığı grubun formda ekibi Tarsus İ.Y takımını 1-0 yenerek hayati bir galibiyete imza attı. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında temponun oldukça düşük olduğu gözlenirken, etkili ataklarına rağmen final paslarında isabet sağlayamayan sarı yeşilli temsilcimiz net pozisyonlar yakalamakta zorluk geçti.

ASİST ADEM’DEN GOL COŞKUN’DAN

Mücadelenin ikinci yarısında her iki takım da galibiyet için mücadele ederken, maç iki tarafa da adeta gitti, geldi. Karşılaşmanın son 10 dakikasında oyunu rakip yarı sahaya yıkan Müjdat Yalman’ın öğrencileri, aradığı gole uzatma dakikalarında ulaştı. 88.dakikada oyuna giren Adem Aydın’ın nefis ortasına çok iyi yükselerek düzgün bir kafa vuruşu yapan tecrübeli golcü Coşkun Yılmaz 90+3’te topu filelerle buluşturarak takımını zafere taşıyan golü kaydetti. Darıca G.B bu kritik galibiyet ile birlikte ilk yarıyı 20 puanda kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.