Süleyman Soylu Türkiye’de kaç terörist olduğunu açıkladı

Gündem 17.06.2020 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Süleyman Soylu Türkiye’de kaç terörist olduğunu açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye sınırları içinde 438 terörist kaldığını açıkladı. "İnşallah çok yakın bir zamanda 400'ün altına, 300'ün altına, ondan sonra topyekün hepsinin kaçtığını göreceğiz" dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı’nda yeni nesil kriminal inceleme aracı KIRAÇ’ın tanıtımına katıldı. Burada bir konuşma yapan Süleyman Soylu, son dönemdeki terör operasyonlarına değinerek, “Türkiye içerisindeki son terörist rakamı 438’dir. İnşallah çok yakın bir zamanda 400’ün altına, 300’ün altına, ondan sonra topyekün hepsinin kaçtığını göreceğiz…” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye sınırları içinde 438 terörist kaldığını açıkladı. "İnşallah çok yakın bir zamanda 400'ün altına, 300'ün altına, ondan sonra topyekün hepsinin kaçtığını göreceğiz" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı’nda yeni nesil kriminal inceleme aracı KIRAÇ’ın tanıtımına katıldı.

Burada bir konuşma yapan Süleyman Soylu, son dönemdeki terör operasyonlarına değinerek, “Türkiye içerisindeki son terörist rakamı 438’dir. İnşallah çok yakın bir zamanda 400’ün altına, 300’ün altına, ondan sonra topyekün hepsinin kaçtığını göreceğiz…” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.