Süleyman Soylu ve İbrahim Kalın koronavirüse yakalandı!

Gündem 31.10.2020 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Süleyman Soylu ve İbrahim Kalın koronavirüse yakalandı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile eşi Hamdiye Soylu'nun yapılan Covid 19 testi sonuçları açıklandı. İzmir'de yaşanan depremin ardından bölgeye gitmemesi ve kameralar önünde açıklama yapmaması merak konusu olan Bakan Soylu'nun bu nedenle İzmir'e gidemediği öğrenildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu'nun korona virüs test sonuçlarının pozitif çıktığı öğrenildi.  Depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile diğer bakanların İzmir'e gitmesine rağmen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bölgeye gitmemesi ve deprem sonrası kameralar önünde açıklama yapmaması merak konusu olmuştu.  Konu hakkında beklenen açıklama geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Ankara'da özel bir hastanede tedavi altında olduğu ve yakınlarına İzmir'e gidemediği için büykü üzüntü yaşadığını söylediği öğrenildi.  Bakan Soylu'nun yanı sıra Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın'ın da korona virüs testinin pozitif çıktığı iddia edilirken konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.  Bakan Soylu'nun korona virüs testinin pozitif çıkması sonrasında yaşı ve hastalığı olup olmadığı konusunda sevenleri araştırmaya başladı.  21 Kasım 1969 Doğumlu olan Süleyman Soylu 50 yaşında ve yaş sebebiyle riskli hasta grubu içerisinde yer almıyor. Kronik hastalığı da bulunmayan Bakan Soylu'ya ve eşi Hamdiye Soylu'ya Ümit Medya ailesi olarak bizlerde acil şifalar diliyoruz.. CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ İBRAHİM KALIN KORONA OLDU Öte yandan Ankara'da artan vakaların bir diğer mağduru da Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın. Kalın'ın da Korona testinin pozitif çıkması sebebiyle karantinada olduğu öğrenildi" denildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile eşi Hamdiye Soylu'nun yapılan Covid 19 testi sonuçları açıklandı. İzmir'de yaşanan depremin ardından bölgeye gitmemesi ve kameralar önünde açıklama yapmaması merak konusu olan Bakan Soylu'nun bu nedenle İzmir'e gidemediği öğrenildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu'nun korona virüs test sonuçlarının pozitif çıktığı öğrenildi.  Depremin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile diğer bakanların İzmir'e gitmesine rağmen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bölgeye gitmemesi ve deprem sonrası kameralar önünde açıklama yapmaması merak konusu olmuştu.  Konu hakkında beklenen açıklama geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Ankara'da özel bir hastanede tedavi altında olduğu ve yakınlarına İzmir'e gidemediği için büykü üzüntü yaşadığını söylediği öğrenildi.  Bakan Soylu'nun yanı sıra Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın'ın da korona virüs testinin pozitif çıktığı iddia edilirken konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

Bakan Soylu'nun korona virüs testinin pozitif çıkması sonrasında yaşı ve hastalığı olup olmadığı konusunda sevenleri araştırmaya başladı.  21 Kasım 1969 Doğumlu olan Süleyman Soylu 50 yaşında ve yaş sebebiyle riskli hasta grubu içerisinde yer almıyor. Kronik hastalığı da bulunmayan Bakan Soylu'ya ve eşi Hamdiye Soylu'ya Ümit Medya ailesi olarak bizlerde acil şifalar diliyoruz..

CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ İBRAHİM KALIN KORONA OLDU

Öte yandan Ankara'da artan vakaların bir diğer mağduru da Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın. Kalın'ın da Korona testinin pozitif çıkması sebebiyle karantinada olduğu öğrenildi" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.