Sultan Başiskele’yi gole boğdu 7-0

Spor 24.09.2017 - 14:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sultan Başiskele’yi gole boğdu 7-0

İLK HAFTA DEPLASMANDA TAVŞANCIL’I YENEN SULTAN ORHAN, BAŞİSKELE’YE DE ACIMADI

Özgür Demirtaş yönetiminde gözlerin pasını silen Sultan Orhanspor, sahasında ağırladığı Başiskele’yi topa tuttu. Rakibini 7-0’lık skorla geçerek liderliğini perçinleyen turuncu mavililer, harika futboluyla spor severleri yine mest etti. Amatör Süper Lig B Grubu’nda yer alan Sultan Orhanspor, Metin Oktay Stadı’nda konuk ettiği Başiskele Belediyespor’u skordan da anlaşılacağı gibi ‘7’ bitirdi. Baş döndüren pas trafiği ile Başiskele’yi yarı sahasına hapseden Sultan Orhan’da gol perdesini 3.dakikada Hakan araladı. Rakibine nefes aldırmayan ve adrese teslim atılan paslarla bol bol pozisyona giren turuncu-mavili ekipte Furkan Şahin 25’de skoru 2-0’a getiren golü kaydetti.  İKİNCİ YARIDA GOL YAĞDIRDILAR  İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca soyunma odasına 2-0 önde giren Özgür Demirtaş’ın öğrencileri ikinci yarıda tamamen coştu. 60’da Zeyyat, 65’te Emrullah, 73 ve 83’te Hakan, 87’de ise Ahmet Seyfi’nin golleriyle maçı 7-0 gibi farklı bir skorla kazanan Sultan Orhanspor liderliğini sürdürdü. Haftayı BAY olarak geçirecek olan turuncu-mavililer, bir sonraki hafta Derince Sedaş Tek ile deplasmanda karşılaşacak.
İLK HAFTA DEPLASMANDA TAVŞANCIL’I YENEN SULTAN ORHAN, BAŞİSKELE’YE DE ACIMADI

Özgür Demirtaş yönetiminde gözlerin pasını silen Sultan Orhanspor, sahasında ağırladığı Başiskele’yi topa tuttu. Rakibini 7-0’lık skorla geçerek liderliğini perçinleyen turuncu mavililer, harika futboluyla spor severleri yine mest etti.

Amatör Süper Lig B Grubu’nda yer alan Sultan Orhanspor, Metin Oktay Stadı’nda konuk ettiği Başiskele Belediyespor’u skordan da anlaşılacağı gibi ‘7’ bitirdi. Baş döndüren pas trafiği ile Başiskele’yi yarı sahasına hapseden Sultan Orhan’da gol perdesini 3.dakikada Hakan araladı. Rakibine nefes aldırmayan ve adrese teslim atılan paslarla bol bol pozisyona giren turuncu-mavili ekipte Furkan Şahin 25’de skoru 2-0’a getiren golü kaydetti. 

İKİNCİ YARIDA GOL YAĞDIRDILAR 

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca soyunma odasına 2-0 önde giren Özgür Demirtaş’ın öğrencileri ikinci yarıda tamamen coştu. 60’da Zeyyat, 65’te Emrullah, 73 ve 83’te Hakan, 87’de ise Ahmet Seyfi’nin golleriyle maçı 7-0 gibi farklı bir skorla kazanan Sultan Orhanspor liderliğini sürdürdü. Haftayı BAY olarak geçirecek olan turuncu-mavililer, bir sonraki hafta Derince Sedaş Tek ile deplasmanda karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.