Sultan’dan YAMAN takviye

Spor 24.09.2017 - 16:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sultan’dan YAMAN takviye

Bölgemizin tanınan spor adamlarından Gökhan Yaman, yeni sezonda Sultan Orhanspor’un başarısı için mesai harcayacak. Hem idari hem de sportif anlamda önemli adımlar atarak dikkatleri üzerine çeken Sultan Orhanspor yönetimi, A takımın başına Özgür Demirtaş’ı, alt yapının başına da Özer Özcan’ı getirmesinin ardından kulüp müdürlüğüne de deyim yerindeyse işin ehlini getirerek önemli bir hamle daha yaptı. Turuncu mavililerde kulüp müdürlüğü görevine getirilen Yaman, bilgi ve birikimini Sultan Orhanspor’a aktarmak için kolları sıvadı. AKADEMİK KARİYERİNE DEVAM EDİYOR Aynı zamanda Şehit Edip Zengin Anadolu Lisesi’nde rehber öğretmenliği yapan Yaman, futbolun yanı sıra farklı spor branşlarında da aktif yöneticilik rolü üstlendi. Halen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde spor yöneticiliği üzerine akademik kariyerine devam eden Gökhan Yaman, donanımlı yapısıyla kuşkusuz Sultan Orhanspor’un en önemli emektarlarından bir tanesi olacak. SULTAN YÖNETİMİNDAN TAM İSABET Sultan Orhanspor’un ligde oynadığı Tavşancılspor ve Başiskele Belediyespor maçlarında yönetici olarak kulübede yer alan Yaman, soğukkanlı duruşu ve futbolcularıyla olan pozitif iletişimi ile dikkat çekti. Sağlam temeller atarak öğretmen kimliği bulunan antrenör ve yöneticileri takıma kazandıran Sultan Orhanspor yönetimi, adeta başarıyı kaçınılmaz bir hale getirdi. YAMAN’DAN BAŞKAN AYAR VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR Sultan Orhanspor kulüp müdürü Gökhan Yaman gazetemize yaptığı açıklamada, kendisine çalışma fırsatı verildiği için Sultan Orhanspor yönetimine teşekkür etti. Yaman, ‘’Sultan Orhanspor gibi Gebze’nin önemli bir camiasında yer aldığım için çok mutluyum. Kulübe destek olmam konusunda bana kapılarını açan başta başkanımız İrfan Ayar olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim’’dedi.  

Bölgemizin tanınan spor adamlarından Gökhan Yaman, yeni sezonda Sultan Orhanspor’un başarısı için mesai harcayacak. Hem idari hem de sportif anlamda önemli adımlar atarak dikkatleri üzerine çeken Sultan Orhanspor yönetimi, A takımın başına Özgür Demirtaş’ı, alt yapının başına da Özer Özcan’ı getirmesinin ardından kulüp müdürlüğüne de deyim yerindeyse işin ehlini getirerek önemli bir hamle daha yaptı. Turuncu mavililerde kulüp müdürlüğü görevine getirilen Yaman, bilgi ve birikimini Sultan Orhanspor’a aktarmak için kolları sıvadı.

AKADEMİK KARİYERİNE DEVAM EDİYOR

Aynı zamanda Şehit Edip Zengin Anadolu Lisesi’nde rehber öğretmenliği yapan Yaman, futbolun yanı sıra farklı spor branşlarında da aktif yöneticilik rolü üstlendi. Halen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde spor yöneticiliği üzerine akademik kariyerine devam eden Gökhan Yaman, donanımlı yapısıyla kuşkusuz Sultan Orhanspor’un en önemli emektarlarından bir tanesi olacak.

SULTAN YÖNETİMİNDAN TAM İSABET

Sultan Orhanspor’un ligde oynadığı Tavşancılspor ve Başiskele Belediyespor maçlarında yönetici olarak kulübede yer alan Yaman, soğukkanlı duruşu ve futbolcularıyla olan pozitif iletişimi ile dikkat çekti. Sağlam temeller atarak öğretmen kimliği bulunan antrenör ve yöneticileri takıma kazandıran Sultan Orhanspor yönetimi, adeta başarıyı kaçınılmaz bir hale getirdi.

YAMAN’DAN BAŞKAN AYAR VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Sultan Orhanspor kulüp müdürü Gökhan Yaman gazetemize yaptığı açıklamada, kendisine çalışma fırsatı verildiği için Sultan Orhanspor yönetimine teşekkür etti. Yaman, ‘’Sultan Orhanspor gibi Gebze’nin önemli bir camiasında yer aldığım için çok mutluyum. Kulübe destek olmam konusunda bana kapılarını açan başta başkanımız İrfan Ayar olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.