19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sultan dondu kaldı 0-1

Spor 25.01.2018 - 13:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sultan dondu kaldı 0-1

SULTAN ORHAN SON HAFTAYA GİRİLİRKEN ZİRVEYİ RAKİBİNE KAPTIRDI

Sultan Orhanspor’a soğuk duş. 3 hafta öncesine kadar en yakın rakibi Kartepe Suadiye’nin 7 puan önünde yer alan Sultan Orhanspor, dün sahasında konuk ettiği rakibine 1-0 yenilerek ligin son haftasına girilirken zirveyi rakibine kaptırdı. Üst üste üçüncü yenilgisini alan turuncu mavililer, ayağına kadar gelen şampiyonluk şansını altın tepside rakibine ikram ederek, zirvenin 2 puan gerisine düştü. PENALTI HASTALIĞI SÜRDÜ Metin Oktay Stadı’nda yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuk havada oynanan maçta rakibine oranla daha iyi bir görüntü çizen Özgür Demirtaş’ın öğrencileri, meşin yuvarlığı çerçeveyi bir türlü atamadı. Tecrübeli rakibi karşısında 61’de 1-0 geriye düşen Sultan, rakip kaleyi abluka altına alırken, akıl almaz kaçan goller bu maçta saç baş yoldurttu. 80.dakikada Erhan Taşova’nın ayağından bir de penaltı atışından faydalanamayan turuncu mavililer, üst üste üç haftada penaltı atışı kaçırarak bu periyotta ‘sıfır’ çekti.
SULTAN ORHAN SON HAFTAYA GİRİLİRKEN ZİRVEYİ RAKİBİNE KAPTIRDI

Sultan Orhanspor’a soğuk duş. 3 hafta öncesine kadar en yakın rakibi Kartepe Suadiye’nin 7 puan önünde yer alan Sultan Orhanspor, dün sahasında konuk ettiği rakibine 1-0 yenilerek ligin son haftasına girilirken zirveyi rakibine kaptırdı. Üst üste üçüncü yenilgisini alan turuncu mavililer, ayağına kadar gelen şampiyonluk şansını altın tepside rakibine ikram ederek, zirvenin 2 puan gerisine düştü.

PENALTI HASTALIĞI SÜRDÜ

Metin Oktay Stadı’nda yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuk havada oynanan maçta rakibine oranla daha iyi bir görüntü çizen Özgür Demirtaş’ın öğrencileri, meşin yuvarlığı çerçeveyi bir türlü atamadı. Tecrübeli rakibi karşısında 61’de 1-0 geriye düşen Sultan, rakip kaleyi abluka altına alırken, akıl almaz kaçan goller bu maçta saç baş yoldurttu. 80.dakikada Erhan Taşova’nın ayağından bir de penaltı atışından faydalanamayan turuncu mavililer, üst üste üç haftada penaltı atışı kaçırarak bu periyotta ‘sıfır’ çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.