19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sultan’ı hakem durdurdu 1-0

Spor 12.11.2017 - 18:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sultan’ı hakem durdurdu 1-0

Süper Amatör Lig B Grubu’nda ortaya koyduğu performansla rakiplerine geçit vermeyen Sultan Orhanspor’u Suadiye deplasmanında hakem durdurdu. Kritik maçta rakibine penaltı golüyle 1-0 yenilen turunu mavililer, namağlup ünvanını Kartepe’de bırakırken, maçın hakemi verdiği tartışmalı kararlarla maçın önüne geçti. Karşılaşmanın 47.dakikasında Hamdi’nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Sultan, 60’da kalesinde gördüğü penaltı golüyle 1-0 geriye düştü. BUZ GİBİ GOL GÜME GİTTİ 1 kişi eksik oynamasına rağmen pes etmeyen ve golü arayan taraf olan Özgür Demirtaş’ın öğrencileri, 90.dakikada golü bulsa da maçın hakemi tartışmalı ofsayt kararıyla golü iptal etti ve Sultan Orhanspor bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı. 22 puanla liderliğini sürdüren Sultan Orhanspor Cumartesi günü sahasında Seka Doğanspor’u konuk edecek.

Süper Amatör Lig B Grubu’nda ortaya koyduğu performansla rakiplerine geçit vermeyen Sultan Orhanspor’u Suadiye deplasmanında hakem durdurdu. Kritik maçta rakibine penaltı golüyle 1-0 yenilen turunu mavililer, namağlup ünvanını Kartepe’de bırakırken, maçın hakemi verdiği tartışmalı kararlarla maçın önüne geçti. Karşılaşmanın 47.dakikasında Hamdi’nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Sultan, 60’da kalesinde gördüğü penaltı golüyle 1-0 geriye düştü.

BUZ GİBİ GOL GÜME GİTTİ

1 kişi eksik oynamasına rağmen pes etmeyen ve golü arayan taraf olan Özgür Demirtaş’ın öğrencileri, 90.dakikada golü bulsa da maçın hakemi tartışmalı ofsayt kararıyla golü iptal etti ve Sultan Orhanspor bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı. 22 puanla liderliğini sürdüren Sultan Orhanspor Cumartesi günü sahasında Seka Doğanspor’u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.