Sultan'ın Keyfi Yerinde 4-0

Spor 15.11.2015 - 15:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sultan'ın Keyfi Yerinde 4-0

Amatör Süper Lig B Grubu’nda Tavşantepespor, evinde Sultan Orhan ile karşılaştı. Mücadeleden Gebze Sultanorhanspor 4-0 galip ayrıldı

10 DAKİKADA İKİ GOL Amatör Süper Lig B Grubu’nda play-off iddiasını sürdürmek isteyen Sultan Orhanspor deplasmanda TAvşantepespor ile karşılaştı. Mücadeleye Sultan Orhanspor fırtına gibi başladı. Gebze temsilcisi, 3. ve 10. dakikalarda Bolifa’nın ayağından bulduğu gollerle skoru 2-0 yaptı. Tavşantepe erken yediği gol sonrası oyundan düşerken ilk 45 dakika Sultan Orhanspor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.   PLAY-OFF İDDİASINI SÜRDÜRDÜ İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Sultan Orhanspor, 55. dakikada Atilla’nın golü ilefarkı üçe çıkardı. Tavşantepe, 65.dakikada Mustafa ile sağ kanattan etkili gelse de tecrübeli file bekçisi Onur’u geçmeyi başaramadı. Mücadelenin 80.dakikasında ise Gebze temsilcisi Murat’ın golü ile skoru 4-0 yaptı ve karşılaşmadan bu skorla galip ayrılmayı başardı. Bu sonuçla Sultan Orhanspor, Kandıra Gençlerbirliği’nin puan kaybettiği haftada rakibiyle arasındaki puan farkını üçe indirdi ve play-off iddiasını sürdürdü. Tavşantepespor ise 10 puanda kaldı.   TAVŞANTEPE: 0 SULTAN ORHAN: 4 STAT: CEPHANELİK HAKEMLER: Ferdi Üstün*** , Erhan Atakay*** , Soner Türkmen*** Tavşantepe: Ertuğrul** , Oğuzhan** , Emirhan** (Recep**) , Erkan** , Eyüp** , Mehmet** Tunahan** (Yücel**) , Orhan** , Mustafa** , Onur** (Kudret** ) , Ali** Sultan Orhan: Onur**** , Fatih*** , Atilla*** , Abdullah*** , Abdurrahmane*** , Burak Can*** , Burak*** (Gökhan**) , Murat*** , Hakan*** (Rüstem**) , Bolifa*** (Mücahit**)  GOLLER: Bolifa (Dk. 3 ve 10 ), Atilla (Dk. 55), Murat (Dk. 80)(Sultan Orhan)
Amatör Süper Lig B Grubu’nda Tavşantepespor, evinde Sultan Orhan ile karşılaştı. Mücadeleden Gebze Sultanorhanspor 4-0 galip ayrıldı

10 DAKİKADA İKİ GOL

Amatör Süper Lig B Grubu’nda play-off iddiasını sürdürmek isteyen Sultan Orhanspor deplasmanda TAvşantepespor ile karşılaştı. Mücadeleye Sultan Orhanspor fırtına gibi başladı. Gebze temsilcisi, 3. ve 10. dakikalarda Bolifa’nın ayağından bulduğu gollerle skoru 2-0 yaptı. Tavşantepe erken yediği gol sonrası oyundan düşerken ilk 45 dakika Sultan Orhanspor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

 

PLAY-OFF İDDİASINI SÜRDÜRDÜ

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Sultan Orhanspor, 55. dakikada Atilla’nın golü ilefarkı üçe çıkardı. Tavşantepe, 65.dakikada Mustafa ile sağ kanattan etkili gelse de tecrübeli file bekçisi Onur’u geçmeyi başaramadı. Mücadelenin 80.dakikasında ise Gebze temsilcisi Murat’ın golü ile skoru 4-0 yaptı ve karşılaşmadan bu skorla galip ayrılmayı başardı. Bu sonuçla Sultan Orhanspor, Kandıra Gençlerbirliği’nin puan kaybettiği haftada rakibiyle arasındaki puan farkını üçe indirdi ve play-off iddiasını sürdürdü. Tavşantepespor ise 10 puanda kaldı.

 

TAVŞANTEPE: 0

SULTAN ORHAN: 4

STAT: CEPHANELİK

HAKEMLER: Ferdi Üstün*** , Erhan Atakay*** , Soner Türkmen***

Tavşantepe: Ertuğrul** , Oğuzhan** , Emirhan** (Recep**) , Erkan** , Eyüp** , Mehmet** Tunahan** (Yücel**) , Orhan** , Mustafa** , Onur** (Kudret** ) , Ali**

Sultan Orhan: Onur**** , Fatih*** , Atilla*** , Abdullah*** , Abdurrahmane*** , Burak Can*** , Burak*** (Gökhan**) , Murat*** , Hakan*** (Rüstem**) , Bolifa*** (Mücahit**) 

GOLLER: Bolifa (Dk. 3 ve 10 ), Atilla (Dk. 55), Murat (Dk. 80)(Sultan Orhan)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.