19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sultan intihar etti: 0-1

Spor 12.03.2018 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sultan intihar etti: 0-1

BAL’a yükselme Play-Off Ligi’nde bölgemizi temsil eden Sultan Orhanspor, bu sezon ne yapsa da Kartepe Suadiye’ye diş geçiremiyor.

BAL’a yükselme Play-Off Ligi’nde bölgemizi temsil eden Sultan Orhanspor, bu sezon ne yapsa da Kartepe Suadiye’ye diş geçiremiyor. Normal sezonda 1-0’lık skorlarla yenildiği Kartepe Suadiye’ye ikili averajla şampiyonluğu veren turuncu-mavili ekip, Play-Off’un ilk maçında aldığı 1-0’lık yenilgiyi de rövanşta telafi edemedi ve karşılaşma yine aynı skorla rakip lehine sonuçlandı. 5’de 5 yapmak için çıktığı maçı 64’de yediği golle kaybeden Sultan Orhanspor bu sonuçla 4.sıraya kadar geriledi. Derbent’in kazandığı haftada puan farkının 7’ye çıkması ekibimizin direkt olarak BAL’a çıkma şansını yok denecek kadar azaltırken, Nusretiye ve Kartepe Suadiye de Derbent’in arkasından 16’şar puanla sıralandı. 15 puanda kalan Özgür Demirtaş’ın öğrencileri bu hafta İlimtepe FK ile karşılaşacak. SULTAN ORHANSPOR 0-1 KARTEPE SUADİYESPOR STAT: Metin Oktay HAKEMLER: Ömer Tolga Güldibi ***, Burak Celep ***, Veysel Arda Sonar *** SULTAN ORHANSPOR:  Rahimov ***, Barış Hamdi ***; Erhan ***, Rafet **, Zeyyat ***, Buğra  Mertcan **, Emrullah ***, Halil İbrahim **, Furkan Şahin *** (Mert **), Necati Can ** (Murat **), Ahmet Seyfi *** KARTEPE SUADİYESPOR: Yusuf Can ***,Ogün ***, Selman ***, Bedirhan ***, Cihan ***, Volkan Oığuzhan ***, Gencer Kadir *** (Mithatcan *), Aykut Şahin ***, Sedat ****, Semih ** (Dk 71 Halil **), Coşkun Görkem *** (Çağatay **) GOL: Dk. 64 Gencer Kadir KIRMIZI KART: Dk. 90 Mithatcan(Kartepe Suadiye)
BAL’a yükselme Play-Off Ligi’nde bölgemizi temsil eden Sultan Orhanspor, bu sezon ne yapsa da Kartepe Suadiye’ye diş geçiremiyor.

BAL’a yükselme Play-Off Ligi’nde bölgemizi temsil eden Sultan Orhanspor, bu sezon ne yapsa da Kartepe Suadiye’ye diş geçiremiyor. Normal sezonda 1-0’lık skorlarla yenildiği Kartepe Suadiye’ye ikili averajla şampiyonluğu veren turuncu-mavili ekip, Play-Off’un ilk maçında aldığı 1-0’lık yenilgiyi de rövanşta telafi edemedi ve karşılaşma yine aynı skorla rakip lehine sonuçlandı. 5’de 5 yapmak için çıktığı maçı 64’de yediği golle kaybeden Sultan Orhanspor bu sonuçla 4.sıraya kadar geriledi. Derbent’in kazandığı haftada puan farkının 7’ye çıkması ekibimizin direkt olarak BAL’a çıkma şansını yok denecek kadar azaltırken, Nusretiye ve Kartepe Suadiye de Derbent’in arkasından 16’şar puanla sıralandı. 15 puanda kalan Özgür Demirtaş’ın öğrencileri bu hafta İlimtepe FK ile karşılaşacak.

SULTAN ORHANSPOR 0-1 KARTEPE SUADİYESPOR

STAT: Metin Oktay

HAKEMLER: Ömer Tolga Güldibi ***, Burak Celep ***, Veysel Arda Sonar ***

SULTAN ORHANSPOR:  Rahimov ***, Barış Hamdi ***; Erhan ***, Rafet **, Zeyyat ***, Buğra  Mertcan **, Emrullah ***, Halil İbrahim **, Furkan Şahin *** (Mert **), Necati Can ** (Murat **), Ahmet Seyfi ***

KARTEPE SUADİYESPOR: Yusuf Can ***,Ogün ***, Selman ***, Bedirhan ***, Cihan ***, Volkan Oığuzhan ***, Gencer Kadir *** (Mithatcan *), Aykut Şahin ***, Sedat ****, Semih ** (Dk 71 Halil **), Coşkun Görkem *** (Çağatay **)

GOL: Dk. 64 Gencer Kadir

KIRMIZI KART: Dk. 90 Mithatcan(Kartepe Suadiye)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.