Sultan kötü başladı 4-2

Spor 12.03.2017 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sultan kötü başladı 4-2

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’ndaki ilk sınavını deplasmanda Derince Belediyesi Demirspor’a veren Sultan Orhanspor, umduğunu bulamadı. Rakibine 4-2’lik skorla teslim olan turuncu mavililer, Play-Off Grubu’na kötü başladı. Bölgemizi Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda temsil eden tek takım olan Sultan Orhanspor, ilk maçına puansız başladı. Derince Çim Sahası’nda oynanan maçta etkisiz bir futbol ortaya koyan Fikret Özcan’ın öğrencileri, rakibine 4-2 yenildi. Karşılaşmayı Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut, Sultan Orhanspor Kulüp Başkanı İrfan Ayar, KASKF Başkanı Murat Aydın, kulüp yöneticileri ve yaklaşık 100 kadar taraftar takip etti. İLK YARIDA ŞOK SKOR Maça oldukça etkisiz başlayan ve özellikle 20 dakikalık bölümde kendi yarı alanından çıkmakta güçlük çeken Sultan Orhanspor, bu periyotta kalesinde 2 gol gördü. Mücadelenin 11.dakikasında Mustafa Çelik’le 1-0 geriye düşen Sultan, 16’da Gökhan Şahin’in ayağından gelen golle 2 farklı geriye düştü. 27 ve 41’te Yiğit Ali’nin gollerine engel olmayan Sultan Orhanspor, soyunma odasına şok bir skorla girdi: 4-0 FARKI ERİTTİK Karşılaşmanın ikinci yarısına iki oyuncu değişikliği ile başlayan Sultan Orhanspor, oyundaki ritmini bir türlü yakalayamadı. İkinci yarının ilk bölümünde istediği baskıyı bir türlü kuramayan Sultan, 60.dakikadan sonra uyandı. 82’de Umut Doğan ve 84’te Harun Turgut’un golleri farkı 2’ye indirse de, bu goller puan için yeterli olmadı ve temsilcimiz sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Sultan Orhanspor Play-Off Grubu ikinci maçında Çarşamba günü sahasında Doğantepespor ile karşılaşacak. Metin Oktay Stadı’ndaki maç saat 19.30’da başlayacak.

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’ndaki ilk sınavını deplasmanda Derince Belediyesi Demirspor’a veren Sultan Orhanspor, umduğunu bulamadı. Rakibine 4-2’lik skorla teslim olan turuncu mavililer, Play-Off Grubu’na kötü başladı.

Bölgemizi Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda temsil eden tek takım olan Sultan Orhanspor, ilk maçına puansız başladı. Derince Çim Sahası’nda oynanan maçta etkisiz bir futbol ortaya koyan Fikret Özcan’ın öğrencileri, rakibine 4-2 yenildi. Karşılaşmayı Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut, Sultan Orhanspor Kulüp Başkanı İrfan Ayar, KASKF Başkanı Murat Aydın, kulüp yöneticileri ve yaklaşık 100 kadar taraftar takip etti.

İLK YARIDA ŞOK SKOR

Maça oldukça etkisiz başlayan ve özellikle 20 dakikalık bölümde kendi yarı alanından çıkmakta güçlük çeken Sultan Orhanspor, bu periyotta kalesinde 2 gol gördü. Mücadelenin 11.dakikasında Mustafa Çelik’le 1-0 geriye düşen Sultan, 16’da Gökhan Şahin’in ayağından gelen golle 2 farklı geriye düştü. 27 ve 41’te Yiğit Ali’nin gollerine engel olmayan Sultan Orhanspor, soyunma odasına şok bir skorla girdi: 4-0

FARKI ERİTTİK

Karşılaşmanın ikinci yarısına iki oyuncu değişikliği ile başlayan Sultan Orhanspor, oyundaki ritmini bir türlü yakalayamadı. İkinci yarının ilk bölümünde istediği baskıyı bir türlü kuramayan Sultan, 60.dakikadan sonra uyandı. 82’de Umut Doğan ve 84’te Harun Turgut’un golleri farkı 2’ye indirse de, bu goller puan için yeterli olmadı ve temsilcimiz sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Sultan Orhanspor Play-Off Grubu ikinci maçında Çarşamba günü sahasında Doğantepespor ile karşılaşacak. Metin Oktay Stadı’ndaki maç saat 19.30’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.