Sultanorhanspor Tavşantepe’ye patladı

Spor 04.11.2016 - 08:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sultanorhanspor Tavşantepe’ye patladı

Sultanorhanspor Tavşantepe’ye patladı

Ceza sahasında bitirici son vuruşları yapamayan Sultan Orhanspor bu kez gol olup yağdı. İlk ve son galibiyetini sezonun açılış maçında Başaran’a karşı alan turuncu-mavili ekip 4 maçtır kazanamıyordu. 3 maç üst üste berabere kaldıktan sonra geçtiğimiz hafta Demirspor’a yenilen Sultan Orhanspor, ‘dönüm maçı’ olarak gördüğü maçta Tavşantepe’yi sahadan sildi.   KANDIRA İLE İÇERİDE  19’da Gökhan gol perdesini araladı. 29’da konuk takım duran toptan golü buldu ve skora denge geldi. 40’da Mustafa skoru 2-1’e getirdi, ilk yarı bu skorla sona erdi.  Kondisyon yüklü olan Sultan Orhanspor ikinci yarıda farka koştu. 59’da Mesut takımını rahatlatan golü attı. 65’de Gökhan’la farkı 3’e çıkartan Sultan’da kapanışı Baran yaptı. 80’de penaltı vuruşundan ağlara giden gol karşılaşmanın skorunu ilan etti: 5-1. 4 maç aradan sonra kazanan Sultan Orhanspor bu farlı galibiyetle derin bir nefes aldı. Puanını 9’a çıkartan Sultan Orhanspor fikstür gereği hafta sonundaki maçını da iç sahada oynayacak. Buna göre Sultan Orhan-Kandıra G.B. BLD maçı Pazar günü Metin Oktay Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak.
Sultanorhanspor Tavşantepe’ye patladı

Ceza sahasında bitirici son vuruşları yapamayan Sultan Orhanspor bu kez gol olup yağdı. İlk ve son galibiyetini sezonun açılış maçında Başaran’a karşı alan turuncu-mavili ekip 4 maçtır kazanamıyordu. 3 maç üst üste berabere kaldıktan sonra geçtiğimiz hafta Demirspor’a yenilen Sultan Orhanspor, ‘dönüm maçı’ olarak gördüğü maçta Tavşantepe’yi sahadan sildi.  

KANDIRA İLE İÇERİDE 

19’da Gökhan gol perdesini araladı. 29’da konuk takım duran toptan golü buldu ve skora denge geldi. 40’da Mustafa skoru 2-1’e getirdi, ilk yarı bu skorla sona erdi.  Kondisyon yüklü olan Sultan Orhanspor ikinci yarıda farka koştu. 59’da Mesut takımını rahatlatan golü attı. 65’de Gökhan’la farkı 3’e çıkartan Sultan’da kapanışı Baran yaptı. 80’de penaltı vuruşundan ağlara giden gol karşılaşmanın skorunu ilan etti: 5-1. 4 maç aradan sonra kazanan Sultan Orhanspor bu farlı galibiyetle derin bir nefes aldı. Puanını 9’a çıkartan Sultan Orhanspor fikstür gereği hafta sonundaki maçını da iç sahada oynayacak. Buna göre Sultan Orhan-Kandıra G.B. BLD maçı Pazar günü Metin Oktay Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.