19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sümerspor'lu kızlardan kadınlar gününde şampiyonluk

Spor 11.03.2020 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sümerspor'lu kızlardan kadınlar gününde şampiyonluk

6-7-8 Mart tarihlerinde Sapanca Kırkpınar parkurunda gerçekleşen TÜRKİYE BÜYÜKLER FEDERASYON KUPASI yarışlarında İzmit Sümerspor Kürek Kulübü ilimizi başarıyla temsil ederek DENİZ KÜREĞİ KADINLAR katagorisinde toplam 6 altın ve 2 gümüş madalya ile 270 puan toplayarak birinci oldu. Toplamda 37 sporcusu ile şampiyonaya katılan İzmit Sümerspor Kürek kulübü diğer ulusal kulüplerin açık ara önünde şampiyonayı tamamlayarak Federasyon kupasını alma başarısı gösterdiler. 8 Mart Dünya Kadınlar gününe denk gelen şampiyona da; İzmit’li genç kürekçi kızların  başarısı ; “ Kadın isterse herşeyi başarır ” sözünün bir kez daha ispatı olduğuna işaret olarak yorumlandı. Toplamda 3 gün devam eden Türkiye Büyükler Federasyon Kupası yarışları sonrasında açıklama yapan; İzmit Sümerspor Kürek kulübü 2.ci başkanı ve  baş antrenörü Ümmet Subaşı; şampiyonaya çok sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek; elde edilen başarının asla tesadüf olmadığını sözlerine ekledi. Zor ve kısıtlı imkanlarla böylesi başarılı sonuçlara imza attıkları için çok mutlu olduklarının altını çizen Ümmet Subaşı; “ Dünya Kadınlar gününde şampiyon olan genç kızlarımızı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Derecelerimiz buralarda sınırlı kalmayacak ve başarılarımıza bir yenilerini daha ekleyerek; Kocaeli’yi kürek sporunun cazibe merkezi haline getireceğiz ” dedi.  

6-7-8 Mart tarihlerinde Sapanca Kırkpınar parkurunda gerçekleşen TÜRKİYE BÜYÜKLER FEDERASYON KUPASI yarışlarında İzmit Sümerspor Kürek Kulübü ilimizi başarıyla temsil ederek DENİZ KÜREĞİ KADINLAR katagorisinde toplam 6 altın ve 2 gümüş madalya ile 270 puan toplayarak birinci oldu.

Toplamda 37 sporcusu ile şampiyonaya katılan İzmit Sümerspor Kürek kulübü diğer ulusal kulüplerin açık ara önünde şampiyonayı tamamlayarak Federasyon kupasını alma başarısı gösterdiler. 8 Mart Dünya Kadınlar gününe denk gelen şampiyona da; İzmit’li genç kürekçi kızların  başarısı ; “ Kadın isterse herşeyi başarır ” sözünün bir kez daha ispatı olduğuna işaret olarak yorumlandı.

Toplamda 3 gün devam eden Türkiye Büyükler Federasyon Kupası yarışları sonrasında açıklama yapan; İzmit Sümerspor Kürek kulübü 2.ci başkanı ve  baş antrenörü Ümmet Subaşı; şampiyonaya çok sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek; elde edilen başarının asla tesadüf olmadığını sözlerine ekledi. Zor ve kısıtlı imkanlarla böylesi başarılı sonuçlara imza attıkları için çok mutlu olduklarının altını çizen Ümmet Subaşı; “ Dünya Kadınlar gününde şampiyon olan genç kızlarımızı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Derecelerimiz buralarda sınırlı kalmayacak ve başarılarımıza bir yenilerini daha ekleyerek; Kocaeli’yi kürek sporunun cazibe merkezi haline getireceğiz ” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.