19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sunay Akın Gebze'de Hayranları ile Buluştu

Gebze 30.11.2015 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sunay Akın Gebze'de Hayranları ile Buluştu

Şair, Yazar ve Tiyatro Oyuncusu Sunay Akın, Gebze’de hayranlarıyla buluştu.

Şair, Yazar ve Tiyatro Oyuncusu Sunay Akın, Gebze'de hayranlarıyla buluştu. Gebze’de bulunan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde "İki Kitap Bir Heves" adlı oyunuyla hayranlarıyla buluşan Sunay Akın, Gebzelilere keyifli anlar yaşattı. 637 kişi kapasiteli salonda yaklaşık 800 kişi Sunay Akın'ı izlemeye geldi. Yaklaşık 2 saat süren oyun izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı ve büyük alkış aldı. HAYRANLARI İLE SOHBET ETTİ Gebze'de hayranları ile sohbet eden Sunay Akın, "Gebze'ye bu güzel kültür merkezine galiba yedinci gelişim. Ben İstanbul'un Anadolu tarafında Göztepe'de oturuyorum ve karşı tarafa pek geçmiyorum, Kocaeli Kitap Fuarı'na geliyorum. Kocaeli'ye gelmek benim için çok daha güzel çok daha kolay. Gebze'de çok güzel kültür etkinlikleri yapılıyor. Kocaeli'deki kültür etkinliklerini yakından takip ediyorum. Her yıl böyle çok güzel bir izleyici görüyorum. İnsanlar sadece merdiven boşluklarında değil ayakta durarak izliyorlar" şeklinde konuştu. GEBZE ÇOK BÜYÜK BİR TARİHTİR Gebze'nin çok büyük bir tarihe sahip olduğunu söylenen Akın, "Gebze kitap okuyan aydınlık yerlerden biridir. Gebze emekçi insanların, alın teriyle ekmeğini kazanan dürüst insanların yeridir. Gebze her şeyden önce Osman Hamdi Bey demektir. O büyük müzeci, arkeolog, Osman Hamdi Bey'in yeridir Gebze. Osman Hamdi Bey, bizim aydınlanma çağımızın, bizim demokrasi tarihimizin en önemli aydınlarından biridir. Gebze Fatih Sultan Mehmet'in öldüğü yerdir. Gebze çok büyük bir tarihtir. Gebze bulunduğu bölgenin, Körfez'in kültür, tarih ve coğrafyasıyla en çok ön plana çıkması gereken yeri diye düşünüyorum" dedi. HAYRANLARININ KİTAPLARINI İMZALADI Oyunun ardından salonun dışında kendisini bekleyen hayranlarının kitaplarını imzalayan Sunay Akın, hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi.
Şair, Yazar ve Tiyatro Oyuncusu Sunay Akın, Gebze’de hayranlarıyla buluştu.

Şair, Yazar ve Tiyatro Oyuncusu Sunay Akın, Gebze'de hayranlarıyla buluştu. Gebze’de bulunan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde "İki Kitap Bir Heves" adlı oyunuyla hayranlarıyla buluşan Sunay Akın, Gebzelilere keyifli anlar yaşattı. 637 kişi kapasiteli salonda yaklaşık 800 kişi Sunay Akın'ı izlemeye geldi. Yaklaşık 2 saat süren oyun izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı ve büyük alkış aldı.

HAYRANLARI İLE SOHBET ETTİ

Gebze'de hayranları ile sohbet eden Sunay Akın, "Gebze'ye bu güzel kültür merkezine galiba yedinci gelişim. Ben İstanbul'un Anadolu tarafında Göztepe'de oturuyorum ve karşı tarafa pek geçmiyorum, Kocaeli Kitap Fuarı'na geliyorum. Kocaeli'ye gelmek benim için çok daha güzel çok daha kolay. Gebze'de çok güzel kültür etkinlikleri yapılıyor. Kocaeli'deki kültür etkinliklerini yakından takip ediyorum. Her yıl böyle çok güzel bir izleyici görüyorum. İnsanlar sadece merdiven boşluklarında değil ayakta durarak izliyorlar" şeklinde konuştu.

GEBZE ÇOK BÜYÜK BİR TARİHTİR

Gebze'nin çok büyük bir tarihe sahip olduğunu söylenen Akın, "Gebze kitap okuyan aydınlık yerlerden biridir. Gebze emekçi insanların, alın teriyle ekmeğini kazanan dürüst insanların yeridir. Gebze her şeyden önce Osman Hamdi Bey demektir. O büyük müzeci, arkeolog, Osman Hamdi Bey'in yeridir Gebze. Osman Hamdi Bey, bizim aydınlanma çağımızın, bizim demokrasi tarihimizin en önemli aydınlarından biridir. Gebze Fatih Sultan Mehmet'in öldüğü yerdir. Gebze çok büyük bir tarihtir. Gebze bulunduğu bölgenin, Körfez'in kültür, tarih ve coğrafyasıyla en çok ön plana çıkması gereken yeri diye düşünüyorum" dedi.

HAYRANLARININ KİTAPLARINI İMZALADI

Oyunun ardından salonun dışında kendisini bekleyen hayranlarının kitaplarını imzalayan Sunay Akın, hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.