Sünbül: Konu Yanlış Anlaşıldı

Çayırova 03.04.2019 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sünbül: Konu Yanlış Anlaşıldı

31 Mart 2019 Yerel seçimleri sürecinde partisinin adayı yerine İYİ Parti Adayı'na destek verdiği yönünde yayınlanan haberlerin aslını yansıtmadığını ifade eden CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sünbül, "Benim genel başkanım ve Meral Akşener dahi yanyana geliyor, benim İYİ Partili aday ve siyasetçilerle yanyana gelmem anormal bir durum değildir."dedi.

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Anaç isminin açıklanması yönünde beklentisi olduğunu yineleyen Sünbül, "Sayın Anaç hem Ak Partililerden oy alabilecek, hem de ittifakın ilçede oluşmasını sağlayabilecek bir isim olduğu için kendisinin aday olmasını istedik. Mustafa Anaç ile Çayırova'da seçim kazanma şanslarının daha fazla olduğunu düşündük. Ancak partim ilçemizde aday olarak Selahattin Kaya ismini açıkladı. Sonuçta parti büyüklerimiz hangi kararı alırsa bizim buna saygısızlık yapma durmumuz sözkonusu olamazdı. Ancak ittifakın oluşması adayımız sayın Kaya ile de mümkün olmayacağı ortadaydı ve öyle de oldu."dedi. BEN DERNEK TEMSİLCİSİ OLARAK BİR ARAYA GELDİM İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Sayın İlhami Bayrak ve diğer İYİ Partililer Sivas İli Zara İlçesi Yolveren Köyü'ne yönelik bir ziyarette bulundular. Ben de bu derneğin bir mensubuyum. Dernekğimizi temsilen bende oraya gelen her siyasi parti ziyaretleri gibi İYİ Parti ekibininde ziyareti olarak ağırlamada yer aldım. Belediye Başkan Adayları, ilçe başkanı ve partinin diğer isimleri ile fotoğraflarda verdim. Aynı zamanda ben İlhami Bayrak'ın oğlu ile okul arkadaşıyım. Bu ziyaret programında evsahipliği yapanlar arasındaydım. Ancak partim dışında başka bir partiye veya adayına destek verdiğim sözkonusu değildir. Bu yönde çıkan haberler aslını yansıtmamaktadır. Hep CHP'liydim ve CHP'li olarak kalacağım."dedi.
31 Mart 2019 Yerel seçimleri sürecinde partisinin adayı yerine İYİ Parti Adayı'na destek verdiği yönünde yayınlanan haberlerin aslını yansıtmadığını ifade eden CHP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sünbül, "Benim genel başkanım ve Meral Akşener dahi yanyana geliyor, benim İYİ Partili aday ve siyasetçilerle yanyana gelmem anormal bir durum değildir."dedi.

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Anaç isminin açıklanması yönünde beklentisi olduğunu yineleyen Sünbül, "Sayın Anaç hem Ak Partililerden oy alabilecek, hem de ittifakın ilçede oluşmasını sağlayabilecek bir isim olduğu için kendisinin aday olmasını istedik. Mustafa Anaç ile Çayırova'da seçim kazanma şanslarının daha fazla olduğunu düşündük. Ancak partim ilçemizde aday olarak Selahattin Kaya ismini açıkladı. Sonuçta parti büyüklerimiz hangi kararı alırsa bizim buna saygısızlık yapma durmumuz sözkonusu olamazdı. Ancak ittifakın oluşması adayımız sayın Kaya ile de mümkün olmayacağı ortadaydı ve öyle de oldu."dedi.

BEN DERNEK TEMSİLCİSİ OLARAK BİR ARAYA GELDİM

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Sayın İlhami Bayrak ve diğer İYİ Partililer Sivas İli Zara İlçesi Yolveren Köyü'ne yönelik bir ziyarette bulundular. Ben de bu derneğin bir mensubuyum. Dernekğimizi temsilen bende oraya gelen her siyasi parti ziyaretleri gibi İYİ Parti ekibininde ziyareti olarak ağırlamada yer aldım. Belediye Başkan Adayları, ilçe başkanı ve partinin diğer isimleri ile fotoğraflarda verdim. Aynı zamanda ben İlhami Bayrak'ın oğlu ile okul arkadaşıyım. Bu ziyaret programında evsahipliği yapanlar arasındaydım. Ancak partim dışında başka bir partiye veya adayına destek verdiğim sözkonusu değildir. Bu yönde çıkan haberler aslını yansıtmamaktadır. Hep CHP'liydim ve CHP'li olarak kalacağım."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.