Süper A’da kıyamet haftası

Spor 12.01.2018 - 18:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Süper A’da kıyamet haftası

Süper Amatör Lig A Grubu’nda kıyamet haftaları geldi çattı. Haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Arapçeşme kritik Tavşantepe deplasmanına çıkacak.

Son yılların en çekişmeli grubunda lider Derbent ile takipçisi ve komşusu Nusretiye 37’şer puanla zirveyi paylaşıyor. Yarın Nusretiye, düşmeme mücadelesi veren Denizliköyü ile Derbent ise yine düşmeme mücadelesi veren Körfez Belediye Hereke Yıldız ile deplasmanda karşılaşacak. Hereke ve Denizliköyü’nün ilk 4 yani Play-Off iddiası da devam ediyor. Her iki maç da 15’te başlayacak.  BU MAÇLAR AKŞAM 5’TE BAŞLAYACAK 4. sıradaki 22 puanlı Diliskelesi, kendisi gibi Play-Off kovalayan ancak düşmemek de isteyen 21 puanlı Çınarlı ile karşılaşacak. Tavşancıl Salih Gün Stadı’ndaki müthiş maç akşam 5’te başlayacak. Geçen hafta Nusretiyespor’a ecel terleri döktüren ve ligden haftalar önce düşen Seka Doğan, kendisi gibi Gölcük’ten İhsaniye ile ‘derbi’ye çıkacak. Bu maç da akşam 5’te başlayacak ve Kavaklı Stadı’nda oynanacak.  ARAPÇEŞME TAVŞANTEPE DEPLASMANINDA Cephanelik’te de inanılmaz bir heyecana sahne olması beklenen, şahane bir maç var. Düşmemek için direnen 19 puanlı Tavşantepe, 22 puanda ve Play-Off’ta oynamak isteyen ancak düşme tehlikesi hisseden Arapçeşme’yi ağırlayacak. Mücadele akşam 5’te başlayacak. Ligde 26 puanla 3. sırada yer alan Kocaeli Güneşspor ise haftayı BAY geçecek.
Süper Amatör Lig A Grubu’nda kıyamet haftaları geldi çattı. Haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Arapçeşme kritik Tavşantepe deplasmanına çıkacak.

Son yılların en çekişmeli grubunda lider Derbent ile takipçisi ve komşusu Nusretiye 37’şer puanla zirveyi paylaşıyor. Yarın Nusretiye, düşmeme mücadelesi veren Denizliköyü ile Derbent ise yine düşmeme mücadelesi veren Körfez Belediye Hereke Yıldız ile deplasmanda karşılaşacak. Hereke ve Denizliköyü’nün ilk 4 yani Play-Off iddiası da devam ediyor. Her iki maç da 15’te başlayacak. 

BU MAÇLAR AKŞAM 5’TE BAŞLAYACAK

4. sıradaki 22 puanlı Diliskelesi, kendisi gibi Play-Off kovalayan ancak düşmemek de isteyen 21 puanlı Çınarlı ile karşılaşacak. Tavşancıl Salih Gün Stadı’ndaki müthiş maç akşam 5’te başlayacak. Geçen hafta Nusretiyespor’a ecel terleri döktüren ve ligden haftalar önce düşen Seka Doğan, kendisi gibi Gölcük’ten İhsaniye ile ‘derbi’ye çıkacak. Bu maç da akşam 5’te başlayacak ve Kavaklı Stadı’nda oynanacak. 

ARAPÇEŞME TAVŞANTEPE DEPLASMANINDA

Cephanelik’te de inanılmaz bir heyecana sahne olması beklenen, şahane bir maç var. Düşmemek için direnen 19 puanlı Tavşantepe, 22 puanda ve Play-Off’ta oynamak isteyen ancak düşme tehlikesi hisseden Arapçeşme’yi ağırlayacak. Mücadele akşam 5’te başlayacak. Ligde 26 puanla 3. sırada yer alan Kocaeli Güneşspor ise haftayı BAY geçecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.