SÜPER DARICA 2-1

Spor 28.12.2016 - 14:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SÜPER DARICA 2-1

Kayserispor’u geçen hafta elinden kaçıran Darıca G.B, güçlü rakibine kendi evinde acımadı. Sarı yeşilli temsilcimiz Süper Lig ekibi Kayserispor’u harika futboluyla 2-1 yenerek, tarihinde ilk kez katıldığı Ziraat Türkiye Kupası gruplarında ilk galibiyetine imza attı.

  Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nda mücadele eden 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 4.hafta maçında sahasında konuk ettiği Süper Lig ekibi Kayserispor’u 2-1 yenerek gruptaki ilk puanlarıyla tanıştı. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya istekli başlayan taraf sarı yeşilli temsilcimiz oldu. Günün etkili isimlerinden Aziz Kızılgün’le rakip kaleyi tehdit eden Darıca G.B, kaleci Ahamada’ya zaman zaman zor anlar yaşattı. Mücadelenin 36.dakikasında Sinan’ın kullandığı serbest vuruşta çok iyi bir kafa vuruşu yapan Selçuk Baştürk, Darıca’yı 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İKİNCİ YARIDA DARICA FIRTINASI Darıca Gençlerbirliği maçın ikinci yarısına da fırtına gibi girdi. Karşılaşmanın 47.dakikasında Aziz’in sol kanattan ortasına klas bir dokunuş yapan Cafercan Aksu, sarı yeşillileri 2-0 öne geçirdi. Bu golden sonra savunmada açıklar veren Kayserispor karşısında farkı arttırabilecek pozisyonları cömertçe harcayan Darıca G.B, Abuzer’le direği geçemedi. Karşılaşmanın 75.dakikasında Anıl Karaer’le farkı 1’e indiren Kayseri ekibi, son dakikalarda baskılı bir oyun oynasa da savunmada iyi direnç gösteren Darıca G.B sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.  
Kayserispor’u geçen hafta elinden kaçıran Darıca G.B, güçlü rakibine kendi evinde acımadı. Sarı yeşilli temsilcimiz Süper Lig ekibi Kayserispor’u harika futboluyla 2-1 yenerek, tarihinde ilk kez katıldığı Ziraat Türkiye Kupası gruplarında ilk galibiyetine imza attı.

 

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nda mücadele eden 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, 4.hafta maçında sahasında konuk ettiği Süper Lig ekibi Kayserispor’u 2-1 yenerek gruptaki ilk puanlarıyla tanıştı. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya istekli başlayan taraf sarı yeşilli temsilcimiz oldu. Günün etkili isimlerinden Aziz Kızılgün’le rakip kaleyi tehdit eden Darıca G.B, kaleci Ahamada’ya zaman zaman zor anlar yaşattı. Mücadelenin 36.dakikasında Sinan’ın kullandığı serbest vuruşta çok iyi bir kafa vuruşu yapan Selçuk Baştürk, Darıca’yı 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA DARICA FIRTINASI

Darıca Gençlerbirliği maçın ikinci yarısına da fırtına gibi girdi. Karşılaşmanın 47.dakikasında Aziz’in sol kanattan ortasına klas bir dokunuş yapan Cafercan Aksu, sarı yeşillileri 2-0 öne geçirdi. Bu golden sonra savunmada açıklar veren Kayserispor karşısında farkı arttırabilecek pozisyonları cömertçe harcayan Darıca G.B, Abuzer’le direği geçemedi. Karşılaşmanın 75.dakikasında Anıl Karaer’le farkı 1’e indiren Kayseri ekibi, son dakikalarda baskılı bir oyun oynasa da savunmada iyi direnç gösteren Darıca G.B sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.