GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Süper Lig için geri sayım

Spor 20.11.2019 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Süper Lig için geri sayım

Amatör Süper Lig’de futbol heyecanına hafta sonunda oynanacak olan dokuzuncu hafta maçlarıyla yenide başlanacak. Amatör Süper Lig A Grubu’nda sezonun ikinci yarısı oynanacak olan dört kritik müsabaka ile başlayacak. Hafta sonunda gözler Arslanbey Stadı’nda oynanacak olan Arslanbey Gençlerbirliği-Diliskelesispor arasında oynanacak olan müsabakada olacak. Grubun diğer maçlarında Hidropaks Gebze Tayfunspor-Kartepe Köseköy Ateşspor, Kartepe Suadiye-Başiskele Damlar karşılaşırken, İhsaniyespor-Çınarlıspor maçı Perşembe günü oynanacak. Bağdatspor sezonun ikinci yarısına Bay olarak başlayacak. BU MAÇLAR KAÇMAZ Amatör Süper Lig B Grubu’nda sezonun ikinci yarısı kritik maçlarla başlayacak. İlkyarıyı lider tamamlayan Yuvacıkspor ikinci yarıya temsilcimiz Darıca Martıspor deplasmanıyla başlayacak. İkinci sıradaki Değirmenderespor alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kocaeli Güneşspor ile karşılaşacak. Maşukiyespor ile Büyük Derbentspor, Kartepe derbisinde karşı karşıya gelecek. Sırrıpaşa-Körfez Belediyesi Hereke Yıldız maçıyla hafta tamamlanacak. Kartepe Belediyespor ikinci yarıya BAY başlayacak.

Amatör Süper Lig’de futbol heyecanına hafta sonunda oynanacak olan dokuzuncu hafta maçlarıyla yenide başlanacak. Amatör Süper Lig A Grubu’nda sezonun ikinci yarısı oynanacak olan dört kritik müsabaka ile başlayacak. Hafta sonunda gözler Arslanbey Stadı’nda oynanacak olan Arslanbey Gençlerbirliği-Diliskelesispor arasında oynanacak olan müsabakada olacak. Grubun diğer maçlarında Hidropaks Gebze Tayfunspor-Kartepe Köseköy Ateşspor, Kartepe Suadiye-Başiskele Damlar karşılaşırken, İhsaniyespor-Çınarlıspor maçı Perşembe günü oynanacak. Bağdatspor sezonun ikinci yarısına Bay olarak başlayacak.

BU MAÇLAR KAÇMAZ

Amatör Süper Lig B Grubu’nda sezonun ikinci yarısı kritik maçlarla başlayacak. İlkyarıyı lider tamamlayan Yuvacıkspor ikinci yarıya temsilcimiz Darıca Martıspor deplasmanıyla başlayacak. İkinci sıradaki Değirmenderespor alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kocaeli Güneşspor ile karşılaşacak. Maşukiyespor ile Büyük Derbentspor, Kartepe derbisinde karşı karşıya gelecek. Sırrıpaşa-Körfez Belediyesi Hereke Yıldız maçıyla hafta tamamlanacak. Kartepe Belediyespor ikinci yarıya BAY başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.