SÜRE UZADI

Ekonomi 13.02.2018 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SÜRE UZADI

Geçen yılın 4. geçici vergi dönemine (Ekim-Kasım-Aralık) ait gelir ve kurum geçici vergi beyannamelerinin verilme süresi uzatıldı. Konuya ilişkin duyuru, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet sitesinde yayımlandı. Buna göre, 14 Şubat sonuna kadar verilmesi gereken 2017 yılı 4. geçici vergi dönemine ait gelir ve kurum geçici vergi beyannamelerinin süreleri 19 Şubat Pazartesi sonuna kadar uzatıldı..

Geçen yılın 4. geçici vergi dönemine (Ekim-Kasım-Aralık) ait gelir ve kurum geçici vergi beyannamelerinin verilme süresi uzatıldı. Konuya ilişkin duyuru, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet sitesinde yayımlandı. Buna göre, 14 Şubat sonuna kadar verilmesi gereken 2017 yılı 4. geçici vergi dönemine ait gelir ve kurum geçici vergi lerinin süreleri 19 Şubat Pazartesi sonuna kadar uzatıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.