19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Sürecin takipçisi olacağız!”

Siyaset 07.06.2020 - 21:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Sürecin takipçisi olacağız!”

CHP Darıca İlçe Başkanlığı Darıca’da yapılması planlanan 5G verici istasyonu inşaatının durdurulması için imza toplayan mahallelinin yanında yer aldı. Darıca Belediyesi’nden izin alınmadan yapılan 5G verici merkezi inşaatına vatandaşlar tepki göstermişti. Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Doktor Zeki Acar Caddesi Sahra Sokak’taki hane halkının şikayetlerini belediyeye bildirmesi ile Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatı ile5G verici merkezi inşaatı mühürlenmişti. Mahalle halkı bugün 5G verici istasyonu inşaatı önünde bir basın açıklamasında bulundu. BU GİRİŞİMİN KARŞISINDAYIZ Gerçekleştirilen basın açıklamasına CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve beraberindeki ilçe yöneticileri de katıldı. Mahallenin basın açıklamasının ardından konuşan Başkan Aktaş, “Bugün ilçe yöneticilerimiz, gençlik kolları başkanımız, il yöneticilerimiz ve Meclis üyelerimiz ile, Fevzi çakmak mahallemizde yapılmak istenen 5g baz istasyonu için imza toplayan mahalleli ile birlikte basın açıklamasına katılım sağladık. Mahalle sakinleri ile birlikte süreci takip edeceğiz. Sadece insan sağlığına değil, doğadaki tüm canlılara karşı tehdit olan bu girişimi karşında olacağız. Halka karşı yapılan her kararın karşısında olmaya devam ederiz” dedi.  

CHP Darıca İlçe Başkanlığı Darıca’da yapılması planlanan 5G verici istasyonu inşaatının durdurulması için imza toplayan mahallelinin yanında yer aldı. Darıca Belediyesi’nden izin alınmadan yapılan 5G verici merkezi inşaatına vatandaşlar tepki göstermişti. Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Doktor Zeki Acar Caddesi Sahra Sokak’taki hane halkının şikayetlerini belediyeye bildirmesi ile Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatı ile5G verici merkezi inşaatı mühürlenmişti. Mahalle halkı bugün 5G verici istasyonu inşaatı önünde bir basın açıklamasında bulundu.

BU GİRİŞİMİN KARŞISINDAYIZ

Gerçekleştirilen basın açıklamasına CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve beraberindeki ilçe yöneticileri de katıldı. Mahallenin basın açıklamasının ardından konuşan Başkan Aktaş, “Bugün ilçe yöneticilerimiz, gençlik kolları başkanımız, il yöneticilerimiz ve Meclis üyelerimiz ile, Fevzi çakmak mahallemizde yapılmak istenen 5g baz istasyonu için imza toplayan mahalleli ile birlikte basın açıklamasına katılım sağladık. Mahalle sakinleri ile birlikte süreci takip edeceğiz. Sadece insan sağlığına değil, doğadaki tüm canlılara karşı tehdit olan bu girişimi karşında olacağız. Halka karşı yapılan her kararın karşısında olmaya devam ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.