SURİYELİ ÇOCUKLAR KARNESİNİ ALDI

Çayırova 25.01.2016 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SURİYELİ ÇOCUKLAR KARNESİNİ ALDI

Çayırova İnsana Hizmet Derneği hafta sonu gerçekleşen törenle Suriyeli 40 çocuğa karne verdi. Çayırova İnsana Hizmet Derneği Cumartesi günü üç ay boyunca oryantasyon eğitimi alan yaklaşık 40 Suriyeli öğrenciye karne töreni düzenledi. Çayırova İnsana Hizmet Derneği yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Suriyeli ailelerinin de katıldığı programda ilgi yoğundu.   Çayırova İnsana Hizmet Dernek Başkanı Şükrü Avlar yaptığı açıklama da Çayırova'da muhacir olan Suriyeli 40 çocuğa oryantasyon eğitiminin karne ve hediye takdim töreni düzenledik. Suriyeli ailelerin katılımıyla yapılan programda çocukların ve ailelerinin sevinci bizleri ziyadesiyle memnun etti. Duygu dolu anlar yaşadık. Ensar muhacir kaynaşmasının havasını teneffüs ettik. Velilerin, misafirlerin rabia işaretli hatıra fotoğrafı anlamlı oldu. Hediyelerin temininde katkı sunan, karnelerin basımını yapan ve programın her aşamasında emeği geçenlerden Allah razı olsun.” Diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Eğitimler ikinci dönemde de devam edecek. Ümmetin çocuklarına gönlünü açan milletimize şükran borçluyuz.” Dedi. 

Çayırova İnsana Hizmet Derneği hafta sonu gerçekleşen törenle Suriyeli 40 çocuğa karne verdi. Çayırova İnsana Hizmet Derneği Cumartesi günü üç ay boyunca oryantasyon eğitimi alan yaklaşık 40 Suriyeli öğrenciye karne töreni düzenledi.

Çayırova İnsana Hizmet Derneği yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Suriyeli ailelerinin de katıldığı programda ilgi yoğundu.  

Çayırova İnsana Hizmet Dernek Başkanı Şükrü Avlar yaptığı açıklama da Çayırova'da muhacir olan Suriyeli 40 çocuğa oryantasyon eğitiminin karne ve hediye takdim töreni düzenledik. Suriyeli ailelerin katılımıyla yapılan programda çocukların ve ailelerinin sevinci bizleri ziyadesiyle memnun etti. Duygu dolu anlar yaşadık. Ensar muhacir kaynaşmasının havasını teneffüs ettik. Velilerin, misafirlerin rabia işaretli hatıra fotoğrafı anlamlı oldu. Hediyelerin temininde katkı sunan, karnelerin basımını yapan ve programın her aşamasında emeği geçenlerden Allah razı olsun.” Diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Eğitimler ikinci dönemde de devam edecek. Ümmetin çocuklarına gönlünü açan milletimize şükran borçluyuz.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.