SURİYELİ GÖÇMENLERE GIDA DESTEĞİ

Kocaeli 10.02.2016 - 14:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SURİYELİ GÖÇMENLERE GIDA DESTEĞİ

Kocaeli Valiliği, Halep'ten kaçarak Kilis sınırındaki Çadırkentlere yerleştirilen Suriyeli göçmenler için yiyecek yardımı gönderdi.

AFAD Başkanlığı'ndan alınan ihtiyaç değerlendirmesi sonrasında Kocaeli Valiliği, Kilis Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü emrine vakumlanmış yiyecek gönderdi. Halep bombardımanı ardından sınırlarımıza doğru harekete geçen on binlerce Suriyeli için tüm ülke seferber oldu.  50 BİN KİŞİYE GIDA YARDIMI Kaçışlar devam ettiğinden şu an için 50 bin kişi olduğu söylenen ve Kilis sınırının Suriye tarafında oluşturulan Çadır kentlerde hayata tutunmaya çalışan Suriyeliler'in acil ihtiyaçlarını karşılamaya dönük olarak Kocaeli Valiliği hazırlanan gıda yardımını bölgeye gönderdi.   NELER GÖNDERİLDİ Vali Yardımcısı Abdullah Etil başkanlığındaki koordinasyonla gerçekleşen yardım kamyonunda vakumlanmış 10.000 adet sandviç, 6.000 adet pide, 800 adet kahvaltılık kumanya bulunuyor. Kocaeli İl AFAD Müdürü Salim Tekoğul ve Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Cevat Özdemir'in yolcu ettiği yardım kamyonundaki gıda ürünleri Kilis Valiliği'ne teslim edildi. Zor durumda bulunan Suriyeliler için Valiliğin yardımlarının süreceği bilgisi verildi. 
Kocaeli Valiliği, Halep'ten kaçarak Kilis sınırındaki Çadırkentlere yerleştirilen Suriyeli göçmenler için yiyecek yardımı gönderdi.

AFAD Başkanlığı'ndan alınan ihtiyaç değerlendirmesi sonrasında Kocaeli Valiliği, Kilis Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü emrine vakumlanmış yiyecek gönderdi. Halep bombardımanı ardından sınırlarımıza doğru harekete geçen on binlerce Suriyeli için tüm ülke seferber oldu.

 50 BİN KİŞİYE GIDA YARDIMI

Kaçışlar devam ettiğinden şu an için 50 bin kişi olduğu söylenen ve Kilis sınırının Suriye tarafında oluşturulan Çadır kentlerde hayata tutunmaya çalışan Suriyeliler'in acil ihtiyaçlarını karşılamaya dönük olarak Kocaeli Valiliği hazırlanan gıda yardımını bölgeye gönderdi.
 
NELER GÖNDERİLDİ

Vali Yardımcısı Abdullah Etil başkanlığındaki koordinasyonla gerçekleşen yardım kamyonunda vakumlanmış 10.000 adet sandviç, 6.000 adet pide, 800 adet kahvaltılık kumanya bulunuyor.
Kocaeli İl AFAD Müdürü Salim Tekoğul ve Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü Cevat Özdemir'in yolcu ettiği yardım kamyonundaki gıda ürünleri Kilis Valiliği'ne teslim edildi. Zor durumda bulunan Suriyeliler için Valiliğin yardımlarının süreceği bilgisi verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.