Sürücü kursunda bulduğu altınları bakın ne yaptı!

Gebze 15.06.2017 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sürücü kursunda bulduğu altınları bakın ne yaptı!

Sürücü kursunda bulduğu altınları emniyete teslim etti! Gebze’de bir kişi, araç sürücü kursunda bulduğu bir kese altını polis merkezine teslim etti. İşi nedeniyle Gebze’de bir araç sürücü kursuna giden Ö.B adındaki vatandaş yürüdüğü esnada yerde bir kese buldu. Kesenin içerisinde altınların olduğunu fark eden Ö.B Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek keseyi sahibine ulaştırılması için polis ekiplerine bıraktı. 3.500 TL değerinde olduğu söylenen altınlar emniyette sahibini bekliyor.  

Sürücü kursunda bulduğu altınları emniyete teslim etti!

Gebze’de bir kişi, araç sürücü kursunda bulduğu bir kese altını polis merkezine teslim etti. İşi nedeniyle Gebze’de bir araç sürücü kursuna giden Ö.B adındaki vatandaş yürüdüğü esnada yerde bir kese buldu. Kesenin içerisinde altınların olduğunu fark eden Ö.B Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek keseyi sahibine ulaştırılması için polis ekiplerine bıraktı. 3.500 TL değerinde olduğu söylenen altınlar emniyette sahibini bekliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.