19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Survivor'da dördüncü elenme adayı belli oldu

26.04.2016 - 14:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Survivor'da dördüncü elenme adayı belli oldu

Survivor 2016'da birleşme partisi son elenme adayı da dün akşamki konseyde belli oldu.

Bu hafta yapılan konseylerde elenme adayı olarak ilk Gizem Kerimoğlu çıkmıştı. Ardından Serkay Tütüncü ve son olarak Tuğba Özay aday olarak gösterilmişti. Dün akşam oynanan oyun sonrası da yarışmacılar dördüncü adayı belirlemek için konseyde toplandılar. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında bireysel dokunulmaz olan Avatar Atakan, elenme potasına dördüncü aday olarak Semih Öztürk'ü soktu. Birleşme partisi öncesi adaya hangi yarışmacının veda edeceği ise bu akşam belli olacak.
Survivor 2016'da birleşme partisi son elenme adayı da dün akşamki konseyde belli oldu.

Bu hafta yapılan konseylerde elenme adayı olarak ilk Gizem Kerimoğlu çıkmıştı. Ardından Serkay Tütüncü ve son olarak Tuğba Özay aday olarak gösterilmişti. Dün akşam oynanan oyun sonrası da yarışmacılar dördüncü adayı belirlemek için konseyde toplandılar.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında bireysel dokunulmaz olan Avatar Atakan, elenme potasına dördüncü aday olarak Semih Öztürk'ü soktu. Birleşme partisi öncesi adaya hangi yarışmacının veda edeceği ise bu akşam belli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.