19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tabi ki Olacak!

Siyaset 27.11.2018 - 19:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tabi ki Olacak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan "AK Parti 81 ilde aday çıkaracak mı? MHP'ye bir jest olabilir mi?" sorusuna, "Eğer bir mutabakat yapıyorsak, karşılıklı jestlerimiz tabii ki olacak" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sorular yönelten basın mensupları, “İstanbul için Sayın Yıldırım’ın ismi ön plandaydı ama Sayın Yıldırım ile ilgili özel bir düzenleme yapılması beklentisi olduğu yönünde iddalar var…” şeklinde bir soru sordu. Erdoğan bu soruya “Müddei iddiasını ispatla mükelleftir, hadi bakalım ispat edin iddiaları” şeklinde yanıt verdi. “MHP’YE JEST OLABİLİR Mİ?” Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP ile yapılan yerel seçim ittifakı konusunda da, “AK Parti İstanbul gibi bir yerde aday çıkarmama gibi bir sorun olur mu? Görüşmelerimiz sürüyor. Teknik çalışmalar yapılıyor. Kalan yerleri de inşallah sayın başkanla beraber değerlendireceğiz” ifadesini kullandı. Erdoğan ‘MHP’ye bir jest olabilir mi?’ sorusuna ise, “Bizim de benzer şeylerimiz var. Eğer karşılıklı bir mutabakat yapıyorsak karşılıklı jestlerimiz tabii ki olacak” dedi.  
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan "AK Parti 81 ilde aday çıkaracak mı? MHP'ye bir jest olabilir mi?" sorusuna, "Eğer bir mutabakat yapıyorsak, karşılıklı jestlerimiz tabii ki olacak" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sorular yönelten basın mensupları, “İstanbul için Sayın Yıldırım’ın ismi ön plandaydı ama Sayın Yıldırım ile ilgili özel bir düzenleme yapılması beklentisi olduğu yönünde iddalar var…” şeklinde bir soru sordu. Erdoğan bu soruya “Müddei iddiasını ispatla mükelleftir, hadi bakalım ispat edin iddiaları” şeklinde yanıt verdi.

“MHP’YE JEST OLABİLİR Mİ?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP ile yapılan yerel seçim ittifakı konusunda da, “AK Parti İstanbul gibi bir yerde aday çıkarmama gibi bir sorun olur mu? Görüşmelerimiz sürüyor. Teknik çalışmalar yapılıyor. Kalan yerleri de inşallah sayın başkanla beraber değerlendireceğiz” ifadesini kullandı. Erdoğan ‘MHP’ye bir jest olabilir mi?’ sorusuna ise, “Bizim de benzer şeylerimiz var. Eğer karşılıklı bir mutabakat yapıyorsak karşılıklı jestlerimiz tabii ki olacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.