TAFLAN, FATİH DEVLET HASTANESİ’Nİ İNCELEDİ!

Gebze 21.02.2017 - 14:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

TAFLAN, FATİH DEVLET HASTANESİ’Nİ İNCELEDİ!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Kadir Serdar Taflan ve beraberindeki heyet Gebze Fatih Devlet Hastanesi inşaatını inceledi.

ü   Yapılan ziyarette İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Mürsel Durmaz, KHB Genel Sekreteri  Op. Dr. Şenol Ergüney, İl Sağlık Müdürlüğü ve KHB Genel Sekreterliği  yöneticileri de hazır bulundu. TAFLAN EKSİKLERİN GİDERİLMESİ İÇİN TALİMAT VERDİ Müteahhit firma yetkililerinin sunumu eşliğinde çalışmalar hakkında bilgi alan  Taflan, yaptığı açıklamada, Fatih Devlet  hastane inşaatına ilişkin son durumu yerinde gördüklerini bildirdi. Taflan yaptığı incelemede Ameliyathaneler, Poliklinikler ve tüm inşaatı gezerek, mevcut eksiklerin giderilmesi için firma sorumlularına talimatlar verdi. VATANDAŞIMIZIN DONANIMLI HASTANEDE SAĞLIK HİZMETİ ALMASI HEPİMİZİN ORTAK SEVİNCİ Taflan yaptığı açıklamada  "Bu ziyaret  hastane inşaatında sona doğru yaklaşırken  ince ayarlarının yapılması için fırsat teşkil ediyor." dedi. Taflan, “Müteahhit firmanın eksiklerini tamamlayarak hastaneyi  teslim etmesini ve bir an önce açılışa hazır hale getirilmesinin Gebze’deki vatandaşlarımızın lehine olacağını söyledi. Böylelikle en kısa sürede Kocaeli ve  Gebzeli vatandaşlarımız 400 yataklı yeni donanımlı ve kaliteli bir ortamda sağlık hizmeti alacak olması hepimizin ortak sevincidir.” dedi     
Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Kadir Serdar Taflan ve beraberindeki heyet Gebze Fatih Devlet Hastanesi inşaatını inceledi.

ü

 

Yapılan ziyarette İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Mürsel Durmaz, KHB Genel Sekreteri  Op. Dr. Şenol Ergüney, İl Sağlık Müdürlüğü ve KHB Genel Sekreterliği  yöneticileri de hazır bulundu.

TAFLAN EKSİKLERİN GİDERİLMESİ İÇİN TALİMAT VERDİ

Müteahhit firma yetkililerinin sunumu eşliğinde çalışmalar hakkında bilgi alan  Taflan, yaptığı açıklamada, Fatih Devlet  hastane inşaatına ilişkin son durumu yerinde gördüklerini bildirdi. Taflan yaptığı incelemede Ameliyathaneler, Poliklinikler ve tüm inşaatı gezerek, mevcut eksiklerin giderilmesi için firma sorumlularına talimatlar verdi.

VATANDAŞIMIZIN DONANIMLI HASTANEDE SAĞLIK HİZMETİ ALMASI HEPİMİZİN ORTAK SEVİNCİ

Taflan yaptığı açıklamada  "Bu ziyaret  hastane inşaatında sona doğru yaklaşırken  ince ayarlarının yapılması için fırsat teşkil ediyor." dedi. Taflan, “Müteahhit firmanın eksiklerini tamamlayarak hastaneyi  teslim etmesini ve bir an önce açılışa hazır hale getirilmesinin Gebze’deki vatandaşlarımızın lehine olacağını söyledi. Böylelikle en kısa sürede Kocaeli ve  Gebzeli vatandaşlarımız 400 yataklı yeni donanımlı ve kaliteli bir ortamda sağlık hizmeti alacak olması hepimizin ortak sevincidir.” dedi   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.