19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tahir Büyükakın ve Kocaeli lobisi

Kocaeli 08.06.2020 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tahir Büyükakın ve Kocaeli lobisi

Evet, değerli dostlar; Siyasette seçilmişler bir yıllarını tamamladı. Bu yazımda sizlere “Gelenler gidenleri aratıyor mu?” ya da “Keşke eskisi kalsa dediğimiz var mı?” diye sormak istiyorum.. Sizce durum ne? Tabii ki bizim bölgemizde kesinlikle ve kesinlikle var.. Keşke eskisi kalsaydı daha iyi olurdu ama benim esasen bugün yazmak istediğim bizim bölgemizdeki siyasiler değil.. Ben Kocaeli lobisinden, Kocaeli'ndeki siyasilerden bahsetmek istiyorum. AK Parti kurulduğundan bu tarafa ben de Kocaeli siyasetinin içerisindeyim.. Yaklaşık 18 yıldır siyasi hayatını ve iktidar yürüyüşünü sürdüren AK Parti, çok sayıda çocuğu askere gönderdi, birçok kızımızı anne yaptı, birçok insan bu süreçte hayatını kaybederken kurulduğu zaman doğan çocuklar ise şuan oy kullanacak yaşa geldi. Kocaeli genelinden bahsetmek istiyorum; Ya Tahir Büyükakın’da İzmit Lobisine ayak uydursaydı.. Ben de dahil gözümüzü açtık; İbrahim Karaosmanoğlu var, Nihat Ergün var, Osman Pepe var, Fikri Işık var. Bugünkü tabloya baktığımızda ise şükürler olsun hiçbiri yok. Bu saydığım isimler Kocaeli için, Kocaeli lobisi için önemli ve büyük siyasiler. Bugün baktığımızda ise Tahir Büyükakın’ın başkan oluşu Gebze ve bölgesi için büyük kazanç olmuştur. Ya Tahir Büyükakın da İbrahim Karaosmanoğlu’na benzeseydi. Sadece mevzuat ve protokol başkanı olsaydı. 15 yılını kaybetmiş Gebze bölgesi beş yılını daha kaybedecekti. Dediğim gibi şükürler olsun Tahir Büyükakın’ı Genel Sekreterliği döneminden az çok tanıdım.. Tabii o dönem bu kadar konulara hakim olmuş olsa bile biz görmüyorduk çünkü 1 numarada Karaosmanoğlu vardı. Bugün 1 numarada kendisinin olması, çok iyi eğitimli olması genç ve dinamik olması, derslerinin tamamına çok iyi çalışıyor olması açıkçası kendisini çok başarılı kılıyor. Hemen hemen her konuya hakim olduğunu otobüsünden peyzajına, sporundan salonuna, futbolundan boksuna… Yaşlı bakım evinden yollara dökülen asfalta kadar hemen hemen her konuda gerçekten dersine iyi çalıştığını gözlemliyor görüyor. Ve bu şehirde yaşayan bir vatandaş olarak da çok mutlu oluyorum. Bir parantez de ekibine açmak gerek.. Ekibi de en az kendisi kadar çalışkan, konulara hakim. Sadece belli alan ve şahısların çıkarları için değil Kocaeli'nin tamamı için gerçekten canla başla çalışıyorlar. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Gebze Bölgesini, Çayırova’yı, Darıca’yı, Dilovası'nı önemsediği için.. Bu bölgenin de Kocaeli'nin bir parçası olduğunu düşündüğü ve gösterdiği için.. Ve son olarak ‘Araçta Sinema Keyfi’ diye yapılan bir çalışmayı yürekten destekliyor bölgemiz halkı adına teşekkür ediyor ve devamını bekliyorum… İnanıyor ve güveniyorum ki sevgili Tahir Hocamız Kıymetli Yaşar Çakmak Beyefendi ile birlikte Gebze'nin ve Gebze Bölgesi'nin bütün ihtiyaçlarını görüp gözlemleyip kendi dönemlerinde gereğini yapacaklar.

Evet, değerli dostlar; Siyasette seçilmişler bir yıllarını tamamladı.

Bu yazımda sizlere “Gelenler gidenleri aratıyor mu?” ya da “Keşke eskisi kalsa dediğimiz var mı?” diye sormak istiyorum..

Sizce durum ne?

Tabii ki bizim bölgemizde kesinlikle ve kesinlikle var.. Keşke eskisi kalsaydı daha iyi olurdu ama benim esasen bugün yazmak istediğim bizim bölgemizdeki siyasiler değil.. Ben Kocaeli lobisinden, Kocaeli'ndeki siyasilerden bahsetmek istiyorum.

AK Parti kurulduğundan bu tarafa ben de Kocaeli siyasetinin içerisindeyim.. Yaklaşık 18 yıldır siyasi hayatını ve iktidar yürüyüşünü sürdüren AK Parti, çok sayıda çocuğu askere gönderdi, birçok kızımızı anne yaptı, birçok insan bu süreçte hayatını kaybederken kurulduğu zaman doğan çocuklar ise şuan oy kullanacak yaşa geldi.

Kocaeli genelinden bahsetmek istiyorum;

Ya Tahir Büyükakın’da İzmit Lobisine ayak uydursaydı..

Ben de dahil gözümüzü açtık; İbrahim Karaosmanoğlu var, Nihat Ergün var, Osman Pepe var, Fikri Işık var. Bugünkü tabloya baktığımızda ise şükürler olsun hiçbiri yok. Bu saydığım isimler Kocaeli için, Kocaeli lobisi için önemli ve büyük siyasiler. Bugün baktığımızda ise Tahir Büyükakın’ın başkan oluşu Gebze ve bölgesi için büyük kazanç olmuştur. Ya Tahir Büyükakın da İbrahim Karaosmanoğlu’na benzeseydi. Sadece mevzuat ve protokol başkanı olsaydı. 15 yılını kaybetmiş Gebze bölgesi beş yılını daha kaybedecekti.

Dediğim gibi şükürler olsun

Tahir Büyükakın’ı Genel Sekreterliği döneminden az çok tanıdım.. Tabii o dönem bu kadar konulara hakim olmuş olsa bile biz görmüyorduk çünkü 1 numarada Karaosmanoğlu vardı. Bugün 1 numarada kendisinin olması, çok iyi eğitimli olması genç ve dinamik olması, derslerinin tamamına çok iyi çalışıyor olması açıkçası kendisini çok başarılı kılıyor. Hemen hemen her konuya hakim olduğunu otobüsünden peyzajına, sporundan salonuna, futbolundan boksuna… Yaşlı bakım evinden yollara dökülen asfalta kadar hemen hemen her konuda gerçekten dersine iyi çalıştığını gözlemliyor görüyor. Ve bu şehirde yaşayan bir vatandaş olarak da çok mutlu oluyorum.

Bir parantez de ekibine açmak gerek..

Ekibi de en az kendisi kadar çalışkan, konulara hakim. Sadece belli alan ve şahısların çıkarları için değil Kocaeli'nin tamamı için gerçekten canla başla çalışıyorlar. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Gebze Bölgesini, Çayırova’yı, Darıca’yı, Dilovası'nı önemsediği için..

Bu bölgenin de Kocaeli'nin bir parçası olduğunu düşündüğü ve gösterdiği için..

Ve son olarak ‘Araçta Sinema Keyfi’ diye yapılan bir çalışmayı yürekten destekliyor bölgemiz halkı adına teşekkür ediyor ve devamını bekliyorum…

İnanıyor ve güveniyorum ki sevgili Tahir Hocamız Kıymetli Yaşar Çakmak Beyefendi ile birlikte Gebze'nin ve Gebze Bölgesi'nin bütün ihtiyaçlarını görüp gözlemleyip kendi dönemlerinde gereğini yapacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.