Tahsin Tarhan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü unutmadı

Kocaeli 08.03.2017 - 08:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tahsin Tarhan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü unutmadı

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan,8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

  Tarhan mesajında şunları kaydetti; “1857’den bu yana 8 Mart; eşit, özgür ve daha adaletli bir dünya talebi için verilen mücadelenin adıdır. Köyde, kentte, hayatın her alanında, kadınların var olmak için verdiği mücadele saygı duyulup örnek alınacak bir mücadeledir. Toplumsal gelişim ve değişim ancak kadın ve erkeğin yan yana çalıştığı, ürettiği ve yaşadığı bir ortamın sağlanması ile mümkündür. Anadolu’nun farklı köylerinde, yayla ve obalarında binbir emekle mücadele eden, şehirlerde aşı, işi ve çocuğuna iyi bir gelecek sağlamak için çaba sarfeden kadınların hepsinin ayrı bir hikayesi vardır. Merdiven altı atölyelerde, sigortasız çalışmaya katlanmalarının sebebi çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak içindir. Bu mücadelenin içinde alın teriyle emek veren Türkiye ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlarım.”  
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan,8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Tarhan mesajında şunları kaydetti;

“1857’den bu yana 8 Mart; eşit, özgür ve daha adaletli bir dünya talebi için verilen mücadelenin adıdır.

Köyde, kentte, hayatın her alanında, kadınların var olmak için verdiği mücadele saygı duyulup örnek alınacak bir mücadeledir.

Toplumsal gelişim ve değişim ancak kadın ve erkeğin yan yana çalıştığı, ürettiği ve yaşadığı bir ortamın sağlanması ile mümkündür.

Anadolu’nun farklı köylerinde, yayla ve obalarında binbir emekle mücadele eden, şehirlerde aşı, işi ve çocuğuna iyi bir gelecek sağlamak için çaba sarfeden kadınların hepsinin ayrı bir hikayesi vardır. Merdiven altı atölyelerde, sigortasız çalışmaya katlanmalarının sebebi çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak içindir.

Bu mücadelenin içinde alın teriyle emek veren Türkiye ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlarım.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.