19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tahsin Tarhan'ın 30 Ağustos Mesajı

Kocaeli 29.08.2016 - 16:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tahsin Tarhan'ın 30 Ağustos Mesajı

26 Ağustos'ta başlayıp,30 Ağustos'ta zaferle taçlandırılan Büyük Taarruz,bir milletin kurtuluş inanç ve azminin sonucudur. Bağımsızlığımıza göz diken işgalci güçlere karşı vatan sevgisi ile hep birlikte,kararlılıkla mücadele edilerek kazanılan bu zafer; Cumhuriyetimizin kuruluşunda önemli bir adımdır. Bugün de Cumhuriyetimize, demokrasimize ve parlamenter sisteme yönelik saldırıları, Büyük Taarruz'daki birlik, beraberlik, inanç ve azimle aşacağımız şüphesizdir. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla,aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

26 Ağustos'ta başlayıp,30 Ağustos'ta zaferle taçlandırılan Büyük Taarruz,bir milletin kurtuluş inanç ve azminin sonucudur.
Bağımsızlığımıza göz diken işgalci güçlere karşı vatan sevgisi ile hep birlikte,kararlılıkla mücadele edilerek kazanılan bu zafer; Cumhuriyetimizin kuruluşunda önemli bir adımdır.
Bugün de Cumhuriyetimize,
demokrasimize ve parlamenter sisteme yönelik saldırıları, Büyük Taarruz'daki birlik, beraberlik, inanç ve azimle aşacağımız şüphesizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla,aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.