19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Takdir ve teşekkür getirene buz pateni bedava

Kocaeli 22.01.2016 - 15:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Takdir ve teşekkür getirene buz pateni bedava

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılının birinci döneminde takdir ve teşekkür getiren öğrencilere karne hediyesi hazırladı.

Birinci dönemde takdir ve teşekkür alan öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi’nin Olimpik Buz Sporları Tesisi’nden 15 günlük yarıyıl tatili süresince ücretsiz yararlanabilecek.   BAŞARI BELGENİ GÖSTER, BUZ SENİN Büyükşehir Belediyesi’nin söz konusu karne hediyesinden yararlanmak ise oldukça kolay. Takdir ve teşekkür alan öğrencilerin bu belgeleriyle birlikte Olimpik Buz Sporları Tesisi’nin Şirintepe Mah. D-100 Karayolu üzerindeki binasına gelmesi gerekiyor. Başarı belgelerini buradaki yetkililere gösteren öğrencilere yarıyıl tatili boyunca Olimpik Buz Sporları Tesisi’nin kapıları açık olacak.   SEANS GÜN VE SAATLERİ Öğrenciler, Olimpik Buz Sporları Tesisi’nde hafta için her gün gerçekleştirilen Halk Seansı bölümüne katılacak. Halk seansları çarşamba ve cuma günleri 10.00-19.00, pazartesi, salı ve perşembe 10.00-15.00 ve hafta sonları ise 14.00-19.00 arasında gerçekleştiriliyor.   EĞİTMENLER GÖZETİMİNDE Büyükşehir Belediyesi, ayrıca çocukların bu dönemde buz sporlarını öğrenebilmeleri için eğitmen tahsis edecek. Çocuklar böylece temel buz pateni eğitimi almış olacak. Kask ve patenler de yine ücretsiz olarak çocuklara verilecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılının birinci döneminde takdir ve teşekkür getiren öğrencilere karne hediyesi hazırladı.

Birinci dönemde takdir ve teşekkür alan öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi’nin Olimpik Buz Sporları Tesisi’nden 15 günlük yarıyıl tatili süresince ücretsiz yararlanabilecek.

 

BAŞARI BELGENİ GÖSTER, BUZ SENİN

Büyükşehir Belediyesi’nin söz konusu karne hediyesinden yararlanmak ise oldukça kolay. Takdir ve teşekkür alan öğrencilerin bu belgeleriyle birlikte Olimpik Buz Sporları Tesisi’nin Şirintepe Mah. D-100 Karayolu üzerindeki binasına gelmesi gerekiyor. Başarı belgelerini buradaki yetkililere gösteren öğrencilere yarıyıl tatili boyunca Olimpik Buz Sporları Tesisi’nin kapıları açık olacak.

 

SEANS GÜN VE SAATLERİ

Öğrenciler, Olimpik Buz Sporları Tesisi’nde hafta için her gün gerçekleştirilen Halk Seansı bölümüne katılacak. Halk seansları çarşamba ve cuma günleri 10.00-19.00, pazartesi, salı ve perşembe 10.00-15.00 ve hafta sonları ise 14.00-19.00 arasında gerçekleştiriliyor.

 

EĞİTMENLER GÖZETİMİNDE

Büyükşehir Belediyesi, ayrıca çocukların bu dönemde buz sporlarını öğrenebilmeleri için eğitmen tahsis edecek. Çocuklar böylece temel buz pateni eğitimi almış olacak. Kask ve patenler de yine ücretsiz olarak çocuklara verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.