“Takip edilen oda olduk”

Gebze 25.10.2017 - 17:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Takip edilen oda olduk”

EKİM AYI MECLİS OTUMUNDA KONUŞAN ÇİLER ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI “Takip edilen oda olduk” Gebze Ticaret Odası ekim ayı olağan meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. GTO meclis salonunda gerçekleşen toplantıda ilk olarak geçen toplantı zaptının görüşülmesi ile başlandı. Ardından oda faaliyetleri ile ilgili olarak bir sunum yapıldı. Yapılan sunumun ardından oda faaliyetleri ile ilgili olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaptı. Başkan Çiler yaptığı konuşmada, “Ekim ayı iş dünyası açısından acı kayıpları yaşanan bir ay oldu. Dilovası’na ilk tematik okulunu yapan bir eğitim gönüllüsü olan Mehmet Yıldırım’ı kaybettik. 28 FİRMA FAALİYETA BAŞLADI Mehmet Yıldırım’ın acısına alışmamışken iş dünyasının abisi Necmettin Bitlis’i kaybettik. Hep bize yok gösterdi ve bu kubbede hoş bir seda bıraktı. İş dünyamızın ve hepimizin başı sağ olsun. Dün de Ali Uysal’ı kaybettik. Bir eser bırakabiliyorsak ne mutlu bizlere. Oda olarak üyelerimizin hak ve menfaatlerini kullanmak ve onlara yardımcı olmaktır. 2012 yılında kuruluş yerin odamız olan ve odamızın da yönetimde olduğu Bilişim Vadisi’nin kuluçka merkezinin inşaatı bitmiş durumda. Bilişim Vadisi’nde 28 firma faaliyete başladı. MEHMET YILDIRIM’IN ADINI VERECEĞİZ 22 Ağustos 2017’de Dilovası’nda temel atma töreni yaptık. Dilovası Halk Eğitim ve Toplum Sağlık Merkezine Mehmet Yıldırım’ın adını vermek istiyoruz. E-Sınav Merkezi’nin son aşamasına gelindi. 112 acil servis istasyonunun beşincisini Gebze Teknik Üniversitesi içerisine inşa ettik. Kocaeli’nin sorunu nitelikli eleman bulmakta sorun yaşıyoruz. Teknolojiyi kullanabilen nitelikli bireyler yetiştirmek zorundayız. Gebze’de ilk ve tek olan Bilişim Lisesi eğitime başladı. Bu eğitim yuvası içinde 4 tane laboratuvar var. 20 bin 800 m2 Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bir okul yapıyoruz. YENİ PROJELER ÜRETMELİYİZ Kolej statüsünde meslek ve teknik lise olacak. Meslek lisesi memleket meselesi olmuş durumda. Bu okul örnek 2 okuldan biri olacak. Bu işlerin yanında hizmet sektörü için Gebze Öğretmenevi Turizm Meslek Lisesi olarak eğitim vermeye başladı. Beceri 10’da bin 133 kişi çeşitli iş kollarında işe girdi. Yeni projeler üretmek zorundayız. Çağımızın gerektiği koşulu yazılım. Bu konunda yetenekli gençlerle GTÜ, GOSB ve Martek ile robotik kodlamaya başlıyoruz. E-Mucit projesini hayata geçiyoruz. İlk defa Türkiye’de odalar arasında biz olacağız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı da en içten dileklerimle anıyorum.” dedi. Bölgenin en büyük sorunu trafik sorunu. Gelin hep birlikte bir trafik çalıştayı yapalım. Gerekirse trafik sorunu çözülmeli, metro gelmeli ve gerekirse deniz yolu kullanılmalı. Bu salonu tadilat yaparak 188 kişilik kapasiteye çıkaracağız.  

EKİM AYI MECLİS OTUMUNDA KONUŞAN ÇİLER ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

“Takip edilen oda olduk”

Gebze Ticaret Odası ekim ayı olağan meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. GTO meclis salonunda gerçekleşen toplantıda ilk olarak geçen toplantı zaptının görüşülmesi ile başlandı. Ardından oda faaliyetleri ile ilgili olarak bir sunum yapıldı. Yapılan sunumun ardından oda faaliyetleri ile ilgili olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaptı. Başkan Çiler yaptığı konuşmada, “Ekim ayı iş dünyası açısından acı kayıpları yaşanan bir ay oldu. Dilovası’na ilk tematik okulunu yapan bir eğitim gönüllüsü olan Mehmet Yıldırım’ı kaybettik.

28 FİRMA FAALİYETA BAŞLADI

Mehmet Yıldırım’ın acısına alışmamışken iş dünyasının abisi Necmettin Bitlis’i kaybettik. Hep bize yok gösterdi ve bu kubbede hoş bir seda bıraktı. İş dünyamızın ve hepimizin başı sağ olsun. Dün de Ali Uysal’ı kaybettik. Bir eser bırakabiliyorsak ne mutlu bizlere. Oda olarak üyelerimizin hak ve menfaatlerini kullanmak ve onlara yardımcı olmaktır. 2012 yılında kuruluş yerin odamız olan ve odamızın da yönetimde olduğu Bilişim Vadisi’nin kuluçka merkezinin inşaatı bitmiş durumda. Bilişim Vadisi’nde 28 firma faaliyete başladı.

MEHMET YILDIRIM’IN ADINI VERECEĞİZ

22 Ağustos 2017’de Dilovası’nda temel atma töreni yaptık. Dilovası Halk Eğitim ve Toplum Sağlık Merkezine Mehmet Yıldırım’ın adını vermek istiyoruz. E-Sınav Merkezi’nin son aşamasına gelindi. 112 acil servis istasyonunun beşincisini Gebze Teknik Üniversitesi içerisine inşa ettik. Kocaeli’nin sorunu nitelikli eleman bulmakta sorun yaşıyoruz. Teknolojiyi kullanabilen nitelikli bireyler yetiştirmek zorundayız. Gebze’de ilk ve tek olan Bilişim Lisesi eğitime başladı. Bu eğitim yuvası içinde 4 tane laboratuvar var. 20 bin 800 m2 Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bir okul yapıyoruz.

YENİ PROJELER ÜRETMELİYİZ

Kolej statüsünde meslek ve teknik lise olacak. Meslek lisesi memleket meselesi olmuş durumda. Bu okul örnek 2 okuldan biri olacak. Bu işlerin yanında hizmet sektörü için Gebze Öğretmenevi Turizm Meslek Lisesi olarak eğitim vermeye başladı. Beceri 10’da bin 133 kişi çeşitli iş kollarında işe girdi. Yeni projeler üretmek zorundayız. Çağımızın gerektiği koşulu yazılım. Bu konunda yetenekli gençlerle GTÜ, GOSB ve Martek ile robotik kodlamaya başlıyoruz. E-Mucit projesini hayata geçiyoruz. İlk defa Türkiye’de odalar arasında biz olacağız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı da en içten dileklerimle anıyorum.” dedi. Bölgenin en büyük sorunu trafik sorunu. Gelin hep birlikte bir trafik çalıştayı yapalım. Gerekirse trafik sorunu çözülmeli, metro gelmeli ve gerekirse deniz yolu kullanılmalı. Bu salonu tadilat yaparak 188 kişilik kapasiteye çıkaracağız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.