Taksiciler ‘Korona’ mağduru!

Gebze 21.04.2020 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Taksiciler ‘Korona’ mağduru!

Gebze Bölgesindeki taksiciler, koronavirüs salgını nedeniyle doğal olarak mağdur olduklarını dile getirdi. Hem ülkemizi hem de dünyayı kasıp kavuran salgının etkilerinin birisi de ekonomik düzeyde oldu. Gebzeli taksiciler aylardır doğru düzgün iş yapamadıklarını ifade ettiler. İŞLERİMİZ CİDDİ ORANDA DÜŞTÜ  “Birkaç zamandır doğru düzgün iş alamıyoruz” diyen taksiciler “Eskisi gibi iş olmuyor. İşlerimiz ciddi oranda düştü. Dertli ve mağduruz. Ekmek parası yollardayız. Sağlığımız ile ekonomimiz arasında sıkıştık. Ne olacak belli değil. Bu anlamda yetkililerin bizleri görmelerini istiyoruz. İşlerimiz baya düştü. Dertliyiz, mağduruz. Şu sürecin bitmesi adına dua ediyoruz. Hem dünya hem ülkemiz büyük etki yaşıyor. İnşallah iyi olur, her şey düzelir” yorumunu yapıyorlar. KİMSENİN PARASINDA GÖZÜMÜZ YOK Taksici esnafı ayrıca, “Şoförler para kazanmak için adeta yarışıyor. Kaza riski artıyor. Önceden az da olsa günü kurtarıyorduk ama biz şu an tamamen plaka sahibine çalışıyoruz. Araç sahibine çalışıyoruz.  Onların parasında gözümüz yok. Kazanacağız ki kazansınlar. Buradaki gayemiz kazanç varsa herkes kazansın. Zarar varsa herkes bu sıkıntıyı çeksin.  Bu genel bir sıkıntı tüm dünyada oluşmuş bir şey. Bu krizi hep birlikte atlatmak, paylaşmak istiyoruz. Bu görev devlet büyüklerimizden başlıyor." İfadelerini kullandılar.

Gebze Bölgesindeki taksiciler, koronavirüs salgını nedeniyle doğal olarak mağdur olduklarını dile getirdi. Hem ülkemizi hem de dünyayı kasıp kavuran salgının etkilerinin birisi de ekonomik düzeyde oldu. Gebzeli taksiciler aylardır doğru düzgün iş yapamadıklarını ifade ettiler.

İŞLERİMİZ CİDDİ ORANDA DÜŞTÜ 

“Birkaç zamandır doğru düzgün iş alamıyoruz” diyen taksiciler “Eskisi gibi iş olmuyor. İşlerimiz ciddi oranda düştü. Dertli ve mağduruz. Ekmek parası yollardayız. Sağlığımız ile ekonomimiz arasında sıkıştık. Ne olacak belli değil. Bu anlamda yetkililerin bizleri görmelerini istiyoruz. İşlerimiz baya düştü. Dertliyiz, mağduruz. Şu sürecin bitmesi adına dua ediyoruz. Hem dünya hem ülkemiz büyük etki yaşıyor. İnşallah iyi olur, her şey düzelir” yorumunu yapıyorlar.

KİMSENİN PARASINDA GÖZÜMÜZ YOK

Taksici esnafı ayrıca, “Şoförler para kazanmak için adeta yarışıyor. Kaza riski artıyor. Önceden az da olsa günü kurtarıyorduk ama biz şu an tamamen plaka sahibine çalışıyoruz. Araç sahibine çalışıyoruz.  Onların parasında gözümüz yok. Kazanacağız ki kazansınlar. Buradaki gayemiz kazanç varsa herkes kazansın. Zarar varsa herkes bu sıkıntıyı çeksin.  Bu genel bir sıkıntı tüm dünyada oluşmuş bir şey. Bu krizi hep birlikte atlatmak, paylaşmak istiyoruz. Bu görev devlet büyüklerimizden başlıyor." İfadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.