Taksilere güvenlik donanımı zorunlu

Kocaeli 17.12.2016 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Taksilere güvenlik donanımı zorunlu

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında yaptığı aralık ayı toplantısında önemli kararlar alındı.

    TAKSİLERE ZORUNLULUK Son zamanlarda artan taksi gaspı ve taksici cinayetleri nedeniyle, ilimizdeki bütün ticari taksilere, uydudan takip sistemi (GPS), panik butonu ve araç içi kamera takılması zorunlu hale getirildi. İsteyen taksiciler sürücü bölgesine özel güvenlik kabini de yaptırabilecek.    OSMANGAZİ’DEN KARTAL’A Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark A.Ş.’nin bir süre önce başlattığı Değirmendere-Karamürsel-Altınova-Osmangazi Köprüsü üzerinden Gebze Yenimahalle’ye uzanan otobüs seferinde güzergah gelen talepler üzerine İstanbul Kartal’a kadar uzatıldı. Ulaşımpark’ın Otogar-Sabiha Gökmen seferlerinde ise, 65 yaş üstü ve engelli kartları dışında bütün bedavacı kartları iptal edildi. Derince’de Parkomat alanı genişletildi.  
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında yaptığı aralık ayı toplantısında önemli kararlar alındı.

 

 

TAKSİLERE ZORUNLULUK
Son zamanlarda artan taksi gaspı ve taksici cinayetleri nedeniyle, ilimizdeki bütün ticari taksilere, uydudan takip sistemi (GPS), panik butonu ve araç içi kamera takılması zorunlu hale getirildi. İsteyen taksiciler sürücü bölgesine özel güvenlik kabini de yaptırabilecek. 
 
OSMANGAZİ’DEN KARTAL’A
Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark A.Ş.’nin bir süre önce başlattığı Değirmendere-Karamürsel-Altınova-Osmangazi Köprüsü üzerinden Gebze Yenimahalle’ye uzanan otobüs seferinde güzergah gelen talepler üzerine İstanbul Kartal’a kadar uzatıldı. Ulaşımpark’ın Otogar-Sabiha Gökmen seferlerinde ise, 65 yaş üstü ve engelli kartları dışında bütün bedavacı kartları iptal edildi. Derince’de Parkomat alanı genişletildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.