19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tamam mı, devam mı?

Spor 15.07.2020 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tamam mı, devam mı?

Önümüzdeki günlerde yeni sezon planlamasına start verecek olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de ilk gündem Selahattin Dervent olacak. Sözleşmesi sona eren teknik adamla yola devam edilip edilmeyeceği netlik kazanmış değil. 2019-2020 sezonunun tescil edilmesinin ardından ligi 10.sırada tamamlayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de gözler gelecek sezona çevrildi. Transfer tahtasını açarak şampiyonluk kadrosu kurmak isteyen sarı yeşillilerde merak edilen konuların başında sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Selahattin Dervent ile devam edilip edilmeyeceği yer alıyor. Devre arasında Darıca G.B’nin başına geçen Dervent, takımı ile çıktığı 11 maçta, 6 yenilgi, 4 beraberlik ve 1 galibiyet elde etmişti. Darıca G.B yönetiminin teknik direktör konusunda henüz karar vermediği öğrenilirken, gelecek hafta yapılacak olan toplantıda kesin karara varılması bekleniyor. Dervent konusunu netliğe kavuşturacak olan sarı yeşilli kurmaylar, ardından transferde rotasını belirleyecek.

Önümüzdeki günlerde yeni sezon planlamasına start verecek olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de ilk gündem Selahattin Dervent olacak. Sözleşmesi sona eren teknik adamla yola devam edilip edilmeyeceği netlik kazanmış değil.

2019-2020 sezonunun tescil edilmesinin ardından ligi 10.sırada tamamlayan Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de gözler gelecek sezona çevrildi. Transfer tahtasını açarak şampiyonluk kadrosu kurmak isteyen sarı yeşillilerde merak edilen konuların başında sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Selahattin Dervent ile devam edilip edilmeyeceği yer alıyor. Devre arasında Darıca G.B’nin başına geçen Dervent, takımı ile çıktığı 11 maçta, 6 yenilgi, 4 beraberlik ve 1 galibiyet elde etmişti. Darıca G.B yönetiminin teknik direktör konusunda henüz karar vermediği öğrenilirken, gelecek hafta yapılacak olan toplantıda kesin karara varılması bekleniyor. Dervent konusunu netliğe kavuşturacak olan sarı yeşilli kurmaylar, ardından transferde rotasını belirleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.