Tamamı İptal

08.01.2017 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tamamı İptal

THY, Atatürk Havalimanı'ndan bugün saat 17.00' ye kadar yapacağı iç hat seferlerinin tamamını iptal etti.

İstanbul'daki olumsuz hava koşulları hava yollarını da etkilemeye devam ediyor. THY, Atatürk Havalimanı'ndan bugün saat 17.00' ye kadar yapacağı iç hat seferlerinin tamamını iptal etti. 0Dış hatlarda iptal edilen sefer sayısı ise 471. KAR YERİNİ SOĞUĞA BIRAKTI Öte yandan cuma gününden itibaren İstanbul'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı yerini dondurucu soğuğa bıraktı.Yetkililer vatandaşları don ve buzlanma konusunda uyardı. ÇARŞAMBA GİDİYOR Kar yağışı aralıklarla çarşamba gününe kadar sürecek. Çarşamba günü ise karla karışık yağmurla birlikte İstanbul'u terk edecek.
THY, Atatürk Havalimanı'ndan bugün saat 17.00' ye kadar yapacağı iç hat seferlerinin tamamını iptal etti.

İstanbul'daki olumsuz hava koşulları hava yollarını da etkilemeye devam ediyor. THY, Atatürk Havalimanı'ndan bugün saat 17.00' ye kadar yapacağı iç hat seferlerinin tamamını iptal etti. 0Dış hatlarda iptal edilen sefer sayısı ise 471.

KAR YERİNİ SOĞUĞA BIRAKTI

Öte yandan cuma gününden itibaren İstanbul'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı yerini dondurucu soğuğa bıraktı.Yetkililer vatandaşları don ve buzlanma konusunda uyardı.

ÇARŞAMBA GİDİYOR

Kar yağışı aralıklarla çarşamba gününe kadar sürecek. Çarşamba günü ise karla karışık yağmurla birlikte İstanbul'u terk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.