19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tamamında Elektrikler Kesildi

03.03.2016 - 15:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Tamamında Elektrikler Kesildi

Elektrikler bilinmeyen bir nedenle kesildi. Sorunun sebebinin bulunması için çalışma başlatıldı.

Suriye'nin resmi haber ajansı SANA, ülkenin tamamında elektriklerin kesildiğini bildirdi. Ülkenin tamamında elektriklerin kesildiğini duyuran  Suriye resmi haber ajansı Sana, sorunun nereden kaynaklandığının ise henüz bilinmediğini belirtti.  Suriyerejimi, devrimin ilk başladığı 2011'de, elektrik,  Londra'da,  Suriye sorununu görüşmek üzere  Rusya,  Almanya,  Fransa ve  İngiltere devlet başkanlarının bir araya geleceği basına duyuruldu. Toplantıya,  Suriye'ye en problemli sınırı bulunan ve göçmen krizi ile boğuşan  Türkiye'nin dahil edilmemesi dikkat çekti.
Elektrikler bilinmeyen bir nedenle kesildi. Sorunun sebebinin bulunması için çalışma başlatıldı.

Suriye'nin resmi haber ajansı SANA, ülkenin tamamında elektriklerin kesildiğini bildirdi.

Ülkenin tamamında elektriklerin kesildiğini duyuran  Suriye resmi haber ajansı Sana, sorunun nereden kaynaklandığının ise henüz bilinmediğini belirtti.  Suriyerejimi, devrimin ilk başladığı 2011'de, elektrik,  Londra'da,  Suriye sorununu görüşmek üzere  Rusya,  Almanya,  Fransa ve  İngiltere devlet başkanlarının bir araya geleceği basına duyuruldu. Toplantıya,  Suriye'ye en problemli sınırı bulunan ve göçmen krizi ile boğuşan  Türkiye'nin dahil edilmemesi dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.